How to Smoke a Chub 

Jak kouřit a Tloušť



Zvyšte svou grilovací hru s tímto jedinečným a chutným receptem. Uvolněte lahodnost ovinutím prosciutto kolem sýru, napíchněte ho ricottou, chřestem a špenátem a všeho se válí v pikantním Chubu. Kouřené k dokonalosti v Bradley Smoker a skončilo balsamickou glazurou, toto stvoření ústní vody bude mít všechny na sekundy.

Ingredients

1 Chub (4½ blok baloney)

10 Řetězový sýr

10 Prosciutto

1 libra sýra ricotta

Chřest

Špenát

Špejle

Preparation

Vezměte si prosciutto a omotejte ho kolem provázku.

Nakrájejte tloušť zespodu a rozmotávejte ho při každém řezu.

Lžící vezměte sýr ricotta a rozetřete ho po celém jelci.

Umístěte prosciutto a provázkový sýr a chřest a položte je na sýr ricotta.

Uchopte špenát a položte ho na prosciutto, provázkový sýr a chřest.

* Poté máte možnost umístit libovolné polevy, doporučujeme přidat navrch balzamikovou polevu*

Srolujte jelíček a vložte do něj špejle, aby držel na místě.

Umístěte jelce do Bradley Smoker na 4 hodiny při 250°C/482ºF a každou 1 hodinu na něj přidáte BBQ omáčku.

Jakmile bude uzení, nakrájejte na tloušť a užívejte si!

Recept od: Marc je na grilu