Jak kouřit a Tloušť
Zvyšte svou grilovací hru s tímto jedinečným a chutným receptem. Uvolněte lahodnost ovinutím prosciutto kolem sýru, napíchněte ho ricottou, chřestem a špenátem a všeho se válí v pikantním Chubu. Kouřené k dokonalosti v Bradley Smoker a skončilo balsamickou glazurou, toto stvoření ústní vody bude mít všechny na sekundy.
Ingredients
1 Chub (4½ blok baloney)
10 Řetězový sýr
10 Prosciutto
1 libra sýra ricotta
Chřest
Špenát
Špejle
Preparation
Vezměte si prosciutto a omotejte ho kolem provázku.
Nakrájejte tloušť zespodu a rozmotávejte ho při každém řezu.
Lžící vezměte sýr ricotta a rozetřete ho po celém jelci.
Umístěte prosciutto a provázkový sýr a chřest a položte je na sýr ricotta.
Uchopte špenát a položte ho na prosciutto, provázkový sýr a chřest.
* Poté máte možnost umístit libovolné polevy, doporučujeme přidat navrch balzamikovou polevu*
Srolujte jelíček a vložte do něj špejle, aby držel na místě.
Umístěte jelce do Bradley Smoker na 4 hodiny při 250°C/482ºF a každou 1 hodinu na něj přidáte BBQ omáčku.
Jakmile bude uzení, nakrájejte na tloušť a užívejte si!
Recept od: Marc je na grilu