Atomic Buffalo Treat - Stuffed Jalapenos Recipe

Uzená atomová léčba buvolí - Plněný jalapenos Recept



Tyto malé pochoutky uspokojí téměř kohokoli a přivedou nejvíce žebrání o další. Doba přípravy je tam, kde je skutečná práce, ale stojí za každou minutu. Líbí se mi používat vlevo přes hrudník a Boston Butt, ale můžete nahradit koktejlové Wennies, vařené krevety, ponechat přes žebra, uzené kuře nebo téměř cokoli, na co si vzpomenete.

Ingredients

6 středních až velkých jalapenos (rovnější, tím lepší)

0,5 l (18 oz) změkčený smetanový sýr

1 Zabalte nevařenou slaninu nakrájenou na tenké plátky

110 G (¼ lb) vařené maso

0,5 oz (1 polévková lžíce) vaší oblíbené masti

Párátka

Preparation

Předehřejte udírnu Bradley na vysokou teplotu.

Papriku zbavte stopky a každou papriku podélně rozkrojte.

Vyčistěte všechna semínka a bílou membránu. Vřele doporučuji při tomto procesu nosit nějaký typ rukavic. Šťáva z pepře může způsobit nežádoucí vedlejší účinky. Papriky dejte stranou.

Vezměte uvařený masný výrobek a vložte jej do kuchyňského robotu spolu s ½ z rubu. Sekejte, dokud není maso mleté a promíchané, ale v žádném případě ne pasta.

Naplňte každou papriku do poloviny masem. Dát stranou.

Vezměte změklý smetanový sýr a odštípněte kousek o velikosti papriky.

Tvarujte smetanový sýr tak, aby se na povrchu masa vytvořila opačná strana pepře. Opakujte pro všechny papriky. Kvůli naprostému nepořádku, který to udělá, můžete použít cukrářský sáček s otevřenou špičkou nebo plastový sáček s vyříznutým rohem, abyste vytlačili tvarohový krém na papriky.

Když jsou všechny papriky hotové, posypte zbylou vrstvou krémového sýra.

Vezměte jeden kus syrové slaniny a papriku zcela zabalte slaninou.

Použití tenké slaniny je důležité, protože se natáhne, aby nejlépe pokryla papriku.

Pomocí párátka zajistěte slaninu.

Jakmile jsou všechny papriky hotové, přesuňte je na mřížku Bradley a vložte je do předehřáté udírny na druhou mřížku dolů. Aplikujte svůj oblíbený kouř (speciální směs bisket), dokud se slanina zcela nerozpeče a papriky nezměknou. To obvykle trvá 1,5–2,5 hodiny v závislosti na tom, zda vaříte jiné potraviny.

Rád je peču na vysokou, pokud je to možné, takže slanina bude křupavější. Po dokončení vyjměte a podávejte horké.