Uzený Káva na táborák
Pokud jste fanouškem kávy, už děláte studený kouř a máte nějaký další prostor, zkuste kouřit pozemní kávu.
Ingredients
1 lb. středně pražená kolumbijská káva; čerstvě namletá (použijte více či méně – množství je na vás)
Potřebné materiály:
Sýrová tkanina
Preparation
K tomu budete muset použít „nastavení studeného kouře“ a udržovat teplotu skříně pod 70 stupňů F.
Studené uzení zabraňuje vyluhování některého z esenciálních olejů.
Pokud máte trhané stojany, použijte je. Menší mřížka pomáhá podepřít sýrovou tkaninu lépe než běžné rošty.
Spodní část stojanu vyložte několika vrstvami tenká a rovnoměrně rozprostřete čerstvě namletou kávu.
Vložte do udírny a aplikujte 1 – 3 hodiny kouře; v závislosti na vaší konkrétní chuti.
Poté uvařte, jak obvykle děláte.