Smoked jalapeno bbq sauce

Uzený Hickory Jalapeño BBQ omáčka



Jednoduše lahodné! Tuto uzenou omáčku Jalapeno BBQ můžete uložit do lednice po dobu dvou týdnů.

Ingredients

2 šálky kečupu

1 šálek vody

⅓ šálek octa

¾ šálku tmavě hnědého cukru

3 PL limetkové šťávy

1 ČL soli

1 ČL papriky

½ lžičky kmínu

½ ČL mletého koriandru

½ ČL černého pepře

2 stroužky česneku

½ červené cibule, oloupané a nahrubo nakrájené

4–6 papriček Jalapeño zbavených jader a nahrubo nakrájených

Preparation

Nastavte udírnu na 250ºF pomocí dřevěných bisket Hickory.

Všechny ingredience vložte do kuchyňského robotu a míchejte, dokud omáčka nezíská hladkou konzistenci.

Nalijte omáčku do alobalové pánve na lasagne nebo do jiné nádoby, která může jít do udírny. Umístěte na udírnu.

Omáčku vložte do udírny a vařte 3 hodiny a po každé hodině omáčku promíchejte.

Po uzení vmícháme trochu vody, pokud je omáčka hustší, než je žádoucí.

Uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě v lednici po dobu až 2 týdnů.

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now