Uzený Hickory Jalapeño BBQ omáčka
Jednoduše lahodné! Tuto uzenou omáčku Jalapeno BBQ můžete uložit do lednice po dobu dvou týdnů.
Ingredients
2 šálky kečupu
1 šálek vody
⅓ šálek octa
¾ šálku tmavě hnědého cukru
3 PL limetkové šťávy
1 ČL soli
1 ČL papriky
½ lžičky kmínu
½ ČL mletého koriandru
½ ČL černého pepře
2 stroužky česneku
½ červené cibule, oloupané a nahrubo nakrájené
4–6 papriček Jalapeño zbavených jader a nahrubo nakrájených
Preparation
Nastavte udírnu na 250ºF pomocí dřevěných bisket Hickory.
Všechny ingredience vložte do kuchyňského robotu a míchejte, dokud omáčka nezíská hladkou konzistenci.
Nalijte omáčku do alobalové pánve na lasagne nebo do jiné nádoby, která může jít do udírny. Umístěte na udírnu.
Omáčku vložte do udírny a vařte 3 hodiny a po každé hodině omáčku promíchejte.
Po uzení vmícháme trochu vody, pokud je omáčka hustší, než je žádoucí.
Uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě v lednici po dobu až 2 týdnů.
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now