Uzený Sójová omáčka
Uzená sójová omáčka přidává intenzivnější chuť než běžná sójová omáčka. Kromě toho může přidat další zájem o asijská jídla. Můžete použít sójovou omáčku v marinádách nebo solanka pro ryby. Na vrcholu toho, pokud jste ho předem kouřili, získáte nový zvrat na uzené chuti. Pro více uzených receptů inspirovaných asijskými inspirovanými recepty najdete v kousnutí hovězího masa Teriyaki nebo marinované kachní salátové rohlíky.
Ingredients
Sojová omáčka - 100 ml
Bikety s příchutí Bradley – třešeň
Preparation
Vložte sójovou omáčku do žáruvzdorné velkohubé misky.
Kouřte asi 1 hodinu (70 – 80 °C nebo 158 – 176 °F). Během té doby sójovou omáčku několikrát promíchejte.
Vyjměte misku z udírny a nechte sójovou omáčku vychladnout.
Po vychladnutí dejte do čisté sklenice nebo láhve.
Nechte jeden den sedět a užívejte si!