Uzený bohatý Zeleninová omáčka Recept
Upgradujte jídla neodolatelnou chutí uzené bohaté zeleninové omáčky. Tento pikantní recept kombinuje kouřovou zeleninu se sametovou texturou a přidává k jakémukoli misce nádhernou hloubku chuti.
Ingredients
Rezervovaná marináda z Boneless Cross Rib Roast nebo jiné dle vašeho výběru
375 ml (1½ šálku) hovězího vývaru
250 g (8 uncí) čerstvých hub, nakrájených na plátky
250 g (8 oz.) čerstvé drobné cibule, oloupané
2 střední mrkev, nakrájená na kostičky
60 ml (4 polévkové lžíce) univerzální mouky
60 ml (4 polévkové lžíce) měkkého másla
Preparation
Odloženou marinádu a hovězí vývar vařte ve středním hrnci.
Snižte teplotu a vařte 30 minut.
Sceďte a vyhoďte cibuli, česnek a bylinky.
Vraťte tekutinu do hrnce. Přidejte houby, cibuli a mrkev.
Dusíme, dokud zelenina nezměkne.
Smíchejte dohromady mouku a máslo. Polovinu směsi vmícháme do vývaru.
Míchejte, vařte a přidávejte další mouku/máslo, dokud směs nezhoustne a nevytvoří hladkou omáčku