Uzený Tahané vepřové rub Recept
Kombinace koření a kouřových příchutí tohoto receptu vytváří ústní vodu a zvyšuje chuť něžného a chutného masa. Užívat si!
Ingredients
Willingham's Rub:
4 lžíce každého kmínu, tymiánu, česnekového prášku a černého pepře – čerstvě mletého
2 lžíce každého kajenského pepře, sůl a kari
1 PL cibulového prášku
1 polévková lžíce MSG nebo jiného zvýrazňovače chuti
Namáčecí omáčka:
¾ šálku jablečného octa
2 PL medu
½ šálku pikantní hořčice
1 PL drcených vloček červené papriky
Preparation
Willingham's Rub:
V malé misce nebo skleněné nádobě s víčkem smíchejte všechny ingredience. Promíchejte nebo protřepejte. Použijte okamžitě nebo uložte na několik měsíců na chladné a tmavé místo.
Toto tření je poměrně silné, a proto jej nedoporučuji na tenké řezy (jako jsou žebra).
Ale bobtná na těžších kusech masa, jako je hovězí kulaté maso, žebro, vepřová plec.
S tímto receptem vystačíte na pět ramen nebo čtyři kýty. Nejlépe, když maso necháte volně přikryté marinovat v lednici dobrých dvacet čtyři až osmačtyřicet hodin po utření.
Po určité době v chladničce předehřejte Bradley Smoker na 210 °C a poté maso uďte, dokud teplota masa nebude 190 °C. V závislosti na mase může být 12-14 hodin. Kouřím 4 hodiny – vy si vyberete biskety…používám Maple, pak se zapnutým generátorem kouře a po prvních čtyřech hodinách vyměním vodu, nechám to být, dokud nebude hotovo.
Po dosažení teploty zabalte do saranu, alobalu a ručníku, do chladničky na 2-4 hodiny odpočinout.
Nakrájejte vepřové maso a pokud hledáte omáčku, podívejte se níže.
Namáčecí omáčka:
Ve střední misce smíchejte všechny ingredience dohromady.
Zakryjte a dejte do lednice alespoň na 1 hodinu, aby se chutě propojily.
Před vhozením vepřového masa do omáčky přiveďte na pokojovou teplotu.
Javor
Dřevo
Maple Bisquettes s jemně kouřovou, sladkou a jemnou chutí jsou ideální pro uzení krůt a zlepšují chuť drůbeže a pernaté zvěře.
Shop Now