Pulled Pork Rub Recipe

Uzený Tahané vepřové rub Recept



Kombinace koření a kouřových příchutí tohoto receptu vytváří ústní vodu a zvyšuje chuť něžného a chutného masa. Užívat si!

Ingredients

Willingham's Rub:

4 lžíce každého kmínu, tymiánu, česnekového prášku a černého pepře – čerstvě mletého

2 lžíce každého kajenského pepře, sůl a kari

1 PL cibulového prášku

1 polévková lžíce MSG nebo jiného zvýrazňovače chuti

Namáčecí omáčka:

¾ šálku jablečného octa

2 PL medu

½ šálku pikantní hořčice

1 PL drcených vloček červené papriky

Preparation

Willingham's Rub:

V malé misce nebo skleněné nádobě s víčkem smíchejte všechny ingredience. Promíchejte nebo protřepejte. Použijte okamžitě nebo uložte na několik měsíců na chladné a tmavé místo.

Toto tření je poměrně silné, a proto jej nedoporučuji na tenké řezy (jako jsou žebra).

Ale bobtná na těžších kusech masa, jako je hovězí kulaté maso, žebro, vepřová plec.

S tímto receptem vystačíte na pět ramen nebo čtyři kýty. Nejlépe, když maso necháte volně přikryté marinovat v lednici dobrých dvacet čtyři až osmačtyřicet hodin po utření.

Po určité době v chladničce předehřejte Bradley Smoker na 210 °C a poté maso uďte, dokud teplota masa nebude 190 °C. V závislosti na mase může být 12-14 hodin. Kouřím 4 hodiny – vy si vyberete biskety…používám Maple, pak se zapnutým generátorem kouře a po prvních čtyřech hodinách vyměním vodu, nechám to být, dokud nebude hotovo.

Po dosažení teploty zabalte do saranu, alobalu a ručníku, do chladničky na 2-4 hodiny odpočinout.

Nakrájejte vepřové maso a pokud hledáte omáčku, podívejte se níže.

Namáčecí omáčka:

Ve střední misce smíchejte všechny ingredience dohromady.

Zakryjte a dejte do lednice alespoň na 1 hodinu, aby se chutě propojily.

Před vhozením vepřového masa do omáčky přiveďte na pokojovou teplotu.

Javor
 Dřevo

Javorové biskety pro kuřáky Bradley

Maple Bisquettes s jemně kouřovou, sladkou a jemnou chutí jsou ideální pro uzení krůt a zlepšují chuť drůbeže a pernaté zvěře.

Shop Now