Uzený Ořešák Recept na omáčku
Můžete to péct, proměnit v krémovou kaši a užít si ji mnoho různých způsobů. Ale zkuste to kouřit a vyrobit tuto těstovinovou omáčku.
Ingredients
Jedna 2 lb máslová dýně oloupaná - se semínky a nakrájená na kostky
1 PL rostlinného oleje
1 Malá bílá cibule, nakrájená nadrobno
3-4 stroužky česneku, nasekaný
1-1 ½ šálku zeleninového/kuřecího vývaru
1 lžička cayenne
Sůl pepř
12 oz vašich oblíbených těstovin
Preparation
Kouřte kostky tykve na děrovaném hliníkovém tácu s javorovými bisketami po dobu 1 hodiny při 150-165 °F
Na pánvi rozehřejte olej a přidejte dýni, cibuli a česnek
Dochuťte solí a pepřem
Vařte, dokud cibule není průhledná, asi 8 – 10 minut
Přilijeme vývar a přivedeme k varu, snížíme teplotu a dusíme
Vařte asi 15 minut, nebo dokud dýně nezměkne
Přiveďte k varu velký hrnec s osolenou vodou a těstoviny uvařte podle návodu na obalu, dokud nejsou al dente
Dýňovou směs nechte mírně vychladnout a poté rozmixujte ponorným mixérem nebo v mixéru do hladka
Dochuťte kajenským pepřem, solí a pepřem
Smíchejte těstoviny s omáčkou (a dalšími ingrediencemi, které chcete přidat; já použil chřest, zelenou cibulku a kapustu) a podávejte!
Javor
Dřevo
Maple Bisquettes s jemně kouřovou, sladkou a jemnou chutí jsou ideální pro uzení krůt a zlepšují chuť drůbeže a pernaté zvěře.
Shop Now