Smoked Butternut squash

Uzený Ořešák Recept na omáčku



Můžete to péct, proměnit v krémovou kaši a užít si ji mnoho různých způsobů. Ale zkuste to kouřit a vyrobit tuto těstovinovou omáčku.

Ingredients

Jedna 2 lb máslová dýně oloupaná - se semínky a nakrájená na kostky

1 PL rostlinného oleje

1 Malá bílá cibule, nakrájená nadrobno

3-4 stroužky česneku, nasekaný

1-1 ½ šálku zeleninového/kuřecího vývaru

1 lžička cayenne

Sůl pepř

12 oz vašich oblíbených těstovin

Preparation

Kouřte kostky tykve na děrovaném hliníkovém tácu s javorovými bisketami po dobu 1 hodiny při 150-165 °F

Na pánvi rozehřejte olej a přidejte dýni, cibuli a česnek

Dochuťte solí a pepřem

Vařte, dokud cibule není průhledná, asi 8 – 10 minut

Přilijeme vývar a přivedeme k varu, snížíme teplotu a dusíme

Vařte asi 15 minut, nebo dokud dýně nezměkne

Přiveďte k varu velký hrnec s osolenou vodou a těstoviny uvařte podle návodu na obalu, dokud nejsou al dente

Dýňovou směs nechte mírně vychladnout a poté rozmixujte ponorným mixérem nebo v mixéru do hladka

Dochuťte kajenským pepřem, solí a pepřem

Smíchejte těstoviny s omáčkou (a dalšími ingrediencemi, které chcete přidat; já použil chřest, zelenou cibulku a kapustu) a podávejte!

Javor
 Dřevo

Javorové biskety pro kuřáky Bradley

Maple Bisquettes s jemně kouřovou, sladkou a jemnou chutí jsou ideální pro uzení krůt a zlepšují chuť drůbeže a pernaté zvěře.

Shop Now