Uzený Marináda z mořských plodů Recept
Zažijte výbuch příchutí s tímto tantalizujícím receptem s šťavnatými mušlemi nebo skořápkovými krevetami/krevetami. Kombinace nakrájené zelené cibule, zázvoru, sójové omáčky, sherry a cukru vytváří marinádu v ústech, která naplňuje mořské plody neodolatelnou chutí. Podávejte dokonale uzené mořské plody na lůžku ostrého rozdrceného salátu, pokapané vyhrazenou marinádou pro nezapomenutelné kulinářské potěšení.
Ingredients
750 g (1 ½ lb) velké čerstvé mušle nebo vyloupané krevety/krevety
50 ml (1 šálek) nakrájené zelené cibule
125 ml (½ šálek) každý z rostlinného oleje, sójové omáčky, suchého sherry
50 ml (¼ šálek) nasekaný čerstvý zázvor nebo podle chuti
15 ml (1 polévková lžíce) cukru
Preparation
Smíchejte zelenou cibuli, olej, sójovou omáčku, sherry, zázvor a cukr v keramické misce.
Do směsi přidejte mušle nebo korýše.
Marinujte při pokojové teplotě až 30 minut.
Sceďte, marinádu si rezervujte.
Umístěte marinované mořské plody na naolejované rošty.
Potřete mořské plody marinádou.
Umístěte marinádu uzené mořské plody na lůžko z nakrájeného salátu.
Potřeme odloženou marinádou.
Odložte misku s rezervovanou marinádou.