Pikantní Kuřecí omáčka
Jsou určité časy, kdy potřebujete něco, abyste nakopali kuře na grilu ... To se stane vaší „určitým časem omáčkou“. Pikantní, sladký, malý kop ... je to všechno, co budete chtít a další. Připravte se naplnit svůj život tancem v ústech!
Ingredients
3 lžíce pasty gochujang
1 PL sezamového oleje
3 PL medu
1 PL sójové omáčky
1 PL rýžového octa
Preparation
Smíchejte všechny ingredience v misce. Šlehejte dohromady. A je to!
Jediné, co je třeba si zapamatovat, je, že se jedná o omáčku na závěr. Není to marináda. Pokud byste to přiložili ke kuřeti na rozpáleném grilu, připálilo by se a nechutnalo by tak dobře.
Náš návrh je, že pár minut předtím, než si kuře vytáhnete k večeři, ho přikryjte a nechte ztuhnout na grilu. Snažte se ho nenechávat na teple příliš dlouho. Chcete, aby omáčka na mase ztuhla, a ne spálila vaši lahodnou pochoutku.
Recept od: Cory Walby - Testovací kuchyně sobotní noci