Uzený Rajčatová omáčka
Jednoduše řečeno, a tunu příchutí, tato uzená rajčatová omáčka se bude lišit od veškeré rajčatové omáčky, kterou jste předtím ochutnali.
Ingredients
4 velká, zralá rajčata (použila jsem rajčata dědictví)
3 stroužky česneku, rozpůlené
¼ bílé cibule, nakrájené na kostičky
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce balzamikového octa
Sůl pepř
Preparation
Rajčata rozčtvrtíme a položíme na hliníkový tác
Udit rajčata po dobu 1,5 hodiny při 200 ° F s bílými sušenkami
Zahřejte olivový olej na mírném středním ohni ve středně velkém hrnci
Přidejte česnek a cibuli a restujte, dokud nebudou průhledné
Do kastrůlku přidejte uzená rajčata a vařte na mírném ohni 1 hodinu, nebo dokud se dostatečně nezredukují. Pravidelně míchejte, aby se omáčka nepřilepila na dno pánve
Přidejte balzamikový ocet a sůl a pepř podle chuti
Dávám přednost své rajčatové omáčce s větší strukturou, ale pokud dáváte přednost jemnější omáčce, rozmixujte omáčku v mixéru nebo tyčovým mixérem na požadovanou texturu