smoked tomato sauce recipe

Uzený Rajčatová omáčka



Jednoduše řečeno, a tunu příchutí, tato uzená rajčatová omáčka se bude lišit od veškeré rajčatové omáčky, kterou jste předtím ochutnali.

Ingredients

4 velká, zralá rajčata (použila jsem rajčata dědictví)

3 stroužky česneku, rozpůlené

¼ bílé cibule, nakrájené na kostičky

1 lžíce olivového oleje

1 lžíce balzamikového octa

Sůl pepř

Preparation

Rajčata rozčtvrtíme a položíme na hliníkový tác

Udit rajčata po dobu 1,5 hodiny při 200 ° F s bílými sušenkami

Zahřejte olivový olej na mírném středním ohni ve středně velkém hrnci

Přidejte česnek a cibuli a restujte, dokud nebudou průhledné

Do kastrůlku přidejte uzená rajčata a vařte na mírném ohni 1 hodinu, nebo dokud se dostatečně nezredukují. Pravidelně míchejte, aby se omáčka nepřilepila na dno pánve

Přidejte balzamikový ocet a sůl a pepř podle chuti

Dávám přednost své rajčatové omáčce s větší strukturou, ale pokud dáváte přednost jemnější omáčce, rozmixujte omáčku v mixéru nebo tyčovým mixérem na požadovanou texturu