Jak udělat kouř Koření
Dopřejte si kouřové chutě tohoto tantalizujícího receptu. S hlavou česneku, kořeněných jalapeños, pikantních hub a aromatických cibul, pečlivě kouřeno k dokonalosti, nabízí toto jídlo nádhernou rovnováhu tepla a zemské země.
Ingredients
Pergamenový papír nebo silikonová podložka
1 hlava česneku
2 Jalapeňos
16 Houby
1 cibule
¼ šálku košer soli
1 PL černého pepře
Preparation
Nasaďte si kuchařské rukavice, protože manipulujete s pikantními jalapenos.
Nakrájejte si houby, cibuli, česnek a jalapeňos na jemné menší kousky.
Vložte pergamenový papír na mřížku pro kuřáky a ujistěte se, že pergamen nezakrývá okraje mřížky. Je to tak, aby houby, jalapenos, cibule a česnek mohly správně udit.
Umístěte zeleninu na několik stojanů a ujistěte se, že jste zeleninu rozprostřeli na stojan, ujistěte se, že se příliš nepřekrývají.
Umístěte stojany do tří horních polic kuřáka Bradley P-10.
Vložte 4 biskety do udírny a nastavte dobu vaření na 4 hodiny a dobu uzení na 40 minut. Udit zeleninu při 150ºF (65ºC).
Vytáhněte sušené koření a rozdrťte ho na malé kousky. Vložte konečné koření do nádoby a užívejte si!
Recept od: Kouření s Joem