How to Make Smoked Seasoning 

Jak udělat kouř Koření



Dopřejte si kouřové chutě tohoto tantalizujícího receptu. S hlavou česneku, kořeněných jalapeños, pikantních hub a aromatických cibul, pečlivě kouřeno k dokonalosti, nabízí toto jídlo nádhernou rovnováhu tepla a zemské země.

Ingredients

Pergamenový papír nebo silikonová podložka

1 hlava česneku

2 Jalapeňos

16 Houby

1 cibule

¼ šálku košer soli

1 PL černého pepře

Preparation

Nasaďte si kuchařské rukavice, protože manipulujete s pikantními jalapenos.

Nakrájejte si houby, cibuli, česnek a jalapeňos na jemné menší kousky.

Vložte pergamenový papír na mřížku pro kuřáky a ujistěte se, že pergamen nezakrývá okraje mřížky. Je to tak, aby houby, jalapenos, cibule a česnek mohly správně udit.

Umístěte zeleninu na několik stojanů a ujistěte se, že jste zeleninu rozprostřeli na stojan, ujistěte se, že se příliš nepřekrývají.

Umístěte stojany do tří horních polic kuřáka Bradley P-10.

Vložte 4 biskety do udírny a nastavte dobu vaření na 4 hodiny a dobu uzení na 40 minut. Udit zeleninu při 150ºF (65ºC).

Vytáhněte sušené koření a rozdrťte ho na malé kousky. Vložte konečné koření do nádoby a užívejte si!

Recept od: Kouření s Joem