Uzený Česnekový stvoření pesto
Česnek jsou stonky česnekové rostliny a mají mírnější chuť než česnek. Obvykle jsou grilované nebo vyrobeny v pesto. Tento recept kombinuje obě myšlenky do kouřové omáčky, kterou lze házet těstovinami, šířit na sendviče, používané jako pizza omáčka nebo ozdobte polévku. Pro jinou variaci zkuste namísto mandlí jiný typ ořechů, jako jsou borovice nebo kešu.
Ingredients
1 lb česnekových řízků
½ šálku mandlí
½ šálku parmazánu, strouhaného
1 šálek olivového oleje
Šťáva a kůra z 1 citronu
Sůl pepř
Preparation
Scény podélně rozkrojte.
Udělejte stvoly studeným kouřem s Bradley Smoker Apple Bisquettes po dobu 2 hodin ( stvoly budou mírně zažloutlé).
Nakrájejte stvoly na kousky o velikosti 1 palce.
V kuchyňském robotu nasekejte mandle na malé kousky.
Přidejte česnekové plátky, parmazán, ½ šálku olivového oleje, citronovou šťávu a kůru a poté promíchejte.
Pomalu přidávejte zbývající olivový olej, dokud nedosáhnete požadované konzistence.
Dochuťte solí a pepřem podle chuti.