alt="Whiskey Barrel Smoked Chicken Recipe"

Whisky Barrel kouřil Kuřecí stehna Recept



Uzená kuřecí stehna provedená správně! Šéfkuchař Ted Reader dává krok za krokem pokyny k vytvoření nejlepších uzených kuřecích stehen whisky s pomocí kuřáka Bradley.

Marinujte kuřecí stehna (s kůží zapnutá a kostí) ve whisky Tennessee po dobu asi 24 hodin. Potom oloupejte kuřecí kůži a lehce rojí. Omotejte kuřecí kůži zpět kolem kuřecího stehna, takže vytvoří kolem kuřete pečeť, která pomůže zamknout všechny šťávy. Umístěte ostřílené kuřecí stehna do kuřáka pomocí bisket a kouře ochucených whisky dubové ochucené asi 3 hodiny. Odstraňte uzená kuřecí stehna z kuřáka Bradley a poté zakryjte stehna v bláznivé grilovací omáčce Chef Reader. Roll je ve směsi křupavé smažené cibule, bramborových lupínků a drobků chleba. Nakonec si užijte nejlepší uzené kuřecí stehno, jaké jste kdy ochutnali!

Ingredients

12 Kuřecí stehna

3 PL Tedova světově proslulého BBQ Bone Dust™ BBQ koření

2 šálky Tedova světově proslulého BBQ Crazy Canuck Lepkavé kuře a žebrová omáčka

½ šálku javorového sirupu

2 oz Tennessee whisky

2 šálky nahrubo drcených bramborových lupínků (běžné nebo podle chuti)

1 hrnek panko strouhanky

1 šálek křupavé smažené cibule

Preparation

Teplota kuřáka Bradley: 220°F

Nastavte Bradley Smoker podle pokynů výrobce s whisky Oak Bisquettes a nastavte teplotu na 220 °F.

Sloupněte kůži z kuřecích stehen a ujistěte se, že zůstane připevněná na jedné straně. Maso z kuřecích stehen ochutíme lehkým posypáním Bone Dust™ BBQ Seasoning rub. Kůži přehněte zpět přes ochucená stehna a pevně ji stáhněte kolem masa. Okořeníme vnější stranu stehen větším množstvím BBQ koření.

Umístěte stehna na udírnu, rovnoměrně rozmístěná. Vložte stehna do udírny a zasuňte teploměrovou sondu do středu jednoho z kuřecích stehen. Zavřete dvířka a nastavte teplotu teploměru na 170 °F, aby bylo vše uvařeno. Udit stehna 2 1/2 – 3 hodiny, dokud nejsou zcela uvařené.

Mezitím si připravte BBQ omáčku na opékání. Ve středním hrnci smíchejte Crazy Canuck Sauce, javorový sirup a whisky. Na středním plameni pomalu zahřívejte k mírnému varu, snižte teplotu na minimum, přidejte máslo a jemně šlehejte, dokud se úplně nezapracuje. Odstavte, udržujte v teple a občas promíchejte.

Mezitím v míse smícháme bramborové lupínky, panko strouhanku a dokřupava osmaženou cibulku. Dát stranou.

Když je kuře plně uvařené a kůže křupavá, vyjměte stehna z udírny a uzená stehna jedno po druhém namočte do teplé směsi BBQ omáčky, vyjměte z omáčky a ihned srolujte do směsi drcených bramborových lupínků.

Ihned podávejte.