alt="smoked beer can turkey recipe"

Uzené pivo krocan Recept



Ať už slavíte zvláštní příležitost, vaříte pro skupinu nebo máte zmrazeného ptáka, který je třeba vařit, nemůžete se s uzenou krůtou pokazit.

Tito ušlechtilí ptáci si zaslouží spravedlnost - spravedlnost kouření potravin. Kouření vytváří něžnější a chutnější jídlo než smažená nebo pečená trouba. A když zkombinujete slanou chuť kouře s komplexními příchutěmi dobrého receptu, skončíte s tak neodolatelným pokrmem, vyberete si každou poslední nepatrnou míru masa z kostí.

Ingredients

Solanka:

3 šálky košer soli

1 hrnek hnědého cukru

2 Citrony - nakrájíme a vymačkáme

2 pomeranče – nakrájené a vymačkané

1 šálek jablečného octa

1 láhev jablečného džusu

5 bobkových listů – rozdrobené

Palma plná tymiánu

Dlaň plná pepře

4 PL medu

Suché tření:

½ šálku hnědého cukru

2 PL čerstvě mletého pepře

2 PL česnekového prášku

2 lžíce mletého tymiánu

1 lžíce mleté šalvěje

1 lžíce mletého chilského prášku

Smíchejte přísady se studenou vodou, dokud se sůl a cukr nerozpustí. Celou krůtu ponořte do nálevu a dejte na 24 hodin do chladu.

Preparation

Hodinu před vařením:

Předehřejte svůj Bradley Smoker na přibližně 225 °F. Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme použít jakékoli biskety z ovocného dřeva Bradley.

Vyjměte krůtu z nálevu a opláchněte ji studenou vodou. Osušte papírovými utěrkami a nechte chvíli uschnout na vzduchu.

Dále potřete krocana zvenčí olivovým olejem. Poté štědře rozetřete mezi kůži a maso, uvnitř dutiny a vně krůtí kůže.

Otevřete plechovku svého oblíbeného piva a nalijte si vysokou studenou sklenici a užívejte si! Nyní vezměte prázdnou plechovku a odstřihněte horní část silnými nůžkami. Poté zalijte do poloviny kuřecím vývarem. Přidejte několik bobkových listů, čerstvou šalvěj, 1 nakrájený a vymačkaný citron a čerstvý drcený pepř.

Způsob kouření:

Umístěte plechovku do udírny a opatrně spusťte krocana na vrch plechovky tak, aby byla plechovka zcela uvnitř dutiny krocana. To je jeden ze způsobů, jak udržet krůtu vlhkou, a to tak, že do vnitřku trouby při vaření vpustíte páru. Krůta musí být stabilní. Ujistěte se, že je schopen stát sám. Ke stabilizaci můžete použít kovové žebrové stojany.

Vaření bude trvat 6 až 8 hodin, nebo dokud vnitřní teplota krůty nedosáhne 165 °F. Nezapomeňte zkontrolovat stehna.

Vyjmout z udírny, nechat odstát a jíst! Užívat si!