Uzený Opilý kuře Trhaný recept
Pro tento kouřený opilý kuře jsem použil 5 liber vykostěných/bez pleti kuřecí prsa. Recept je za 1 libru, ale můžete zdvojnásobit částky. Vysušte při 140-150 F (60-70 ° C) od 12 hodin do celého dne, dokud nebude hotovo. To, co nechcete vidět, jsou lehká skvrna v kuře. To znamená, že to není hotovo. Hledáte konzistentní tmavou barvu po celou dobu. Širší části můžete nakrájet na proužky. Zkuste je dostat do tloušťky 1/4 ″ nebo jen o trochu více. Pokud používáte reveo, udržujte čas na padající do 10 minut, nebo budete mít kuřecí kuřecí trhané kuře. Můžete vložit buben reveo do lednice a protřepávat se každých několik hodin.
Kuřecí trhaný bude vypadat, cítit se a chutnat jinak než hovězí maso, zvěřina nebo vepřové trhané. Je to trochu křehké.
Ingredients
1 lb kuřete (nebo jakékoli celé svalové maso)
¼ šálku piva (dle vašeho výběru)
¼ šálku teriyaki
¼ šálku tequily (dle vašeho výběru)
¼ šálku sóji
½ šálku vína (dle vašeho výběru)
1 PL kouřového aroma (pokud používáte sušičku)
Sůl a pepř podle chuti
Horká omáčka ⅛
ČL kúry #1 (při výrobě 5 liber použijte 1 zarovnanou čajovou lžičku)
1 T přízvuk (volitelně)
Preparation
Kuře ořežeme od všech blan, šlach a tuku.
Nakrájejte trhané nudličky a nechte maso 8 hodin nebo přes noc namočit v marinádě v plastové nádobě zakryté v lednici.
Jdu na 10 minut do dolu Reveo.
Vyjměte maso a položte na mřížky a nechte trochu odkapat a pak jděte přímo do sušičky.
Sušte při 140-150ºF (60-70ºC) kdekoli od 12 hodin až po celý den, dokud nebude hotovo. Co nechcete vidět, jsou světlé skvrny na kuře. To znamená, že to není hotovo. Hledáte konzistentní tmavou barvu.