Meatball appetizers on a plate

Uzený Kuřecí masové kuličky Plněné sýrem pepřového jack



Pravda je, že každý má rád masové kuličky. Tento recept na masové míče vyrábí skvělé předkrmy velikosti kousnutí a jsou ideální pro večírky nebo zadní dveře. Byli by také vynikající v sendviči na masovém kuličku!

Příprava trvá jen 20 minut. Vyhořte svého kuřáka Bradley a použijte speciální směsicí biskettety pro speciální kouřovou chuť.

Ingredients

2 libry mletého kuřete

1 lžíce chilli prášku

1/2 lžičky soli

1 vejce

1 šálek strouhanky

1/3 šálku mléka

3/4 šálku BBQ omáčky, rozdělené

1 červená paprika zbavená jádřinců a nasekaná

150 g sýra pepper jack, nakrájeného na 1/2 palcové kostky

Bradley Smoker Special Blend Bisquettes (nebo dle vašeho výběru)

Preparation

Nastavte udírnu na 275 °F pomocí dřevěných bisket dle vašeho výběru.

V malé misce smíchejte dohromady mleté kuře, chilli prášek, sůl, vejce, strouhanku, mléko, 1/4 šálku BBQ omáčky a mletou červenou papriku, dokud se důkladně nespojí.

Vezměte malou hrst masové směsi a vytvořte karbanátek o velikosti asi 1 1/2 palce. Uprostřed udělejte palcem malou prohlubeň. Do prohlubně vtlačíme kostku sýru pepper jack a maso přehneme kolem sýra tak, aby bylo zakryté. Oběma rukama rolujte maso tak, aby bylo poměrně kulaté. Umístěte masovou kuličku na stojany Bradley Smoker nebo na stojan před přidáním masových kuliček položte podložku Bradley Magic Mat, abyste si usnadnili čištění. Udělejte to se zbývajícím masem a sýrem.

Umístěte stojany na kuřáky do Bradley Smoker. Udit masové kuličky, dokud nedosáhnou vnitřní teploty 165 ° F, asi 2 1/2 hodiny.

Masové kuličky potřete zbývající 1/2 šálku BBQ omáčky.

Podle Steve Cylka