Uzený Kuřecí hlasování Plněný kuskusovým receptem
Chcete -li připravit tento uzený kuřecí hlasovací lístek plněný kuskusem, musíte své kuře odpustit. Může se to zdát trochu obtížné, ale ve skutečnosti je to docela jednoduché.
Namočil jsem několik štěpků na javorovou dřevěnou do huby namočeného likéru a doplňoval vodou, protože jsem měl zájem zjistit, zda to změnilo kouř ze dřeva. Ale můžete použít své pravidelné Bradleyho biskettety.
Použil jsem konvici BBQ, protože jsem chtěl, aby byla vyšším pokožkou křupavá vyšší teplota. Pokud dáváte přednost, použijte svou kuchyňskou troubu k dokončení.
Ingredients
1 velké kuře
1 šálek sušeného kuskusu
1 svazek jarní cibulky (nebo jarní cibulky)
Sušené divoké houby
Žlutý pepř
2 stroužky česneku
2 tyčinky celeru
Mořská sůl
Pepř
Preparation
Večer předtím kuře vykostíme.
Z korpusu a odřezků udělejte vývar, do vývaru přidejte bobkový list, cibuli, česnek, celer. Vývar nechte přes noc v lednici a vyškvařený kuřecí tuk seškrábněte pro pozdější použití.
Druhý den vezměte sušené houby a namočte je do vody, abyste je rekonstituovali. Namáčecí likér si ponechte.
Zahřejte jeden šálek kuřecího vývaru, který jste si udělali den předtím s korpusem. Při varu smícháme s hrnkem sušeného kuskusu, přidáme kousek kuřecího tuku, promícháme a necháme přikryté odpočinout.
Dále orestujeme jarní cibulku, žlutou papriku, celer, česnek a nadrobno nakrájené houby.
Mezitím namočte štěpky javorového dřeva do houbového namáčecího louhu a dolijte vodou.
Kuskus přidejte k restované zelenině a houbám, podle chuti osolte a opepřete.
Kuře se pak uvnitř osolilo, naplnilo, naložilo, potřelo zbylým kuřecím sádlem, zvenčí trochou soli, pak se na hodinu kouřilo na kotlíku BBQ a vařilo, dokud nedosáhlo teploty.
Použil jsem kotlík bbq, protože jsem chtěl vyšší teplotu, aby byla pokožka křupavá.