Smoked Fiesta Chicken Jalapeño Poppers

Uzený Fiesta Chicken Jalapeño Poppers



Dopřejte si tyto domácí křupavé uzené kuřecí jalapeno poppers. Předtím, jak je zabalena do slaniny pro lepší chuť, obsahuje náplň smetanového sýra, uzeného kuře a sýra. V žádném případě se nemůžete pokazit.

Ingredients

10 papriček Jalapeňo

⅔ šálek smetanového sýra

⅔ Šálek strouhaného sýru čedar

¼ šálku salsy

½ šálku vařených kuřecích prsou, nakrájených na malé kousky

10 plátků slaniny, rozpůlených

Biskety s příchutí Bradley – Hickory, Maple nebo Pecan

Preparation

Sýrovou náplň připravíme smícháním smetanového sýra, čedaru a salsy.

Papriky jalapeňo rozkrojte podélně napůl a vyčistěte vnitřek, odstraňte blánu a semínka.

Papriky naplníme sýrovou směsí a poklademe nakrájeným kuřecím masem. Omotejte půl plátku slaniny kolem papričky jalapeño. Umístěte je na stojan Bradley Smoker.

Nastavte udírnu na 250 °F pomocí dřevěných bisket dle výběru (skvěle fungují pekanové, javorové nebo bílé ořechy).

Udit poppers po dobu 2-3 hodin, nebo dokud slanina není rozpálené a začne křupavé.

Recept od: Steve Cylka