Smoked turkey sandwich

Uzený Turecko švýcarské jablečné brusinky a pekanový Grilovaný recept Panini



Jedná se o skvělý recept na zbytky díkůvzdání, když nevíte, co dělat s tolik uzeným krůtim masem. Nebo na jeden z těch rušných dnů, kdy nemáte čas jít do sporáku a vařit.

Ingredients

2 housky (panini, ciabatta nebo jiné)

1½ šálku uzeného krůtího masa, nakrájeného na plátky

1 jablko zbavené jádřinců a nakrájené na plátky

⅓ šálek nasekaných pekanových ořechů

⅓ šálek sušených brusinek

4 plátky švýcarského sýra

2 PL olivového oleje

Preparation

Nakrájejte housky.

Sestavte panini tak, že na spodní buchtu položíte jablko, nakrájené krůtí maso, nasekané pekanové ořechy a sušené brusinky. Nahoru položte plátky švýcarského sýra a přikryjte vrškem housky.

Lis na panini nebo grilovací pánev potřete olejem a zahřejte na středně vysokou teplotu.

Složené housky položte na panini lis nebo grilovací pánev a zavřete víko. Zahřívejte do zlatohněda a sýr vytéká. Pokud používáte grilovací pánev, otočte ji asi po 2-3 minutách.

Překrojte napůl a ihned podávejte.

Poznámka: Pokud chcete, použijte plátky chleba k přípravě lahodného grilovaného sýrového sendviče!

Podle Steve Cylka