Uzený prosklený Kuře trhané Recept
A co je nejdůležitější: Tento uzený prosklený kuřecí trhaný recept neobsahuje lék, takže nezapomeňte použít správné množství léku na maso.
Ingredients
6 (2 až 3 unce každé) vykostěná kuřecí prsa bez kůže
Marináda:
¼ Šálek fialového hroznového sirupu
2 PL rýže nebo bílého octa
2 polévková lžíce tamari nebo kvalitní sójová omáčka
2 polévková lžíce worcesterská omáčka z bílého vína
¼ Pohár nasekaný rybíz
2 PL cibulového prášku
2 Tsp drcená červená paprika
4 (1 gram) balení umělého sladidla
1 PL česnekového prášku
Preparation
Sirup z fialových hroznů:
Umístěte 1 (12 uncí) plechovku koncentrátu fialové hroznové šťávy do 10palcové nepřilnavé pánve na vysokou teplotu. Přiveďte k varu a vařte 5 minut.
Snižte teplotu na střední a pokračujte ve vaření, dokud se šťáva nezredukuje na 1 šálek, asi ještě 10 minut. Kvůli konzistenci koncentrátu hroznové šťávy se může občas vyskytnout lehké lepení, takže během redukce dvakrát až třikrát zkontrolujte a vyčistěte dno pánve dřevěnou lžící. Necháme vychladnout, dáme do zakryté nádoby a chladíme.
Kuřecí Jerky:
Smíchejte všechny ingredience na marinádu v malé misce a dobře promíchejte, abyste vytvořili pastu. Kuřecí prsa položte na tvrdou podložku, přikryjte voskovaným pergamenovým papírem a jemně na ně naklepejte, dokud nebudou přibližně ¼ palec tlustý. Čím je maso tenčí, tím snáze se bude později jíst.
Z kuřecích prsou odstraňte papír, marinádu na ně rovnoměrně rozdělte a z obou stran jemně potřete. Nechte přes noc vychladit v zakryté nádobě.
Slijte přebytečnou tekutinu z kuřecích prsou a rovnoměrně je položte kolem táců sušičky. Vložte do stroje a dehydrujte, dokud není kuře
vařený a vysušený, asi 20 až 22 hodin. Během této doby otočte kousky 3 nebo 4 krát.