Uzený Herbed Krůtí klobásy Recept
Tyto uzené klobásy z krůtí z herbedu jsou zdravou alternativou k vepřovým klobásům. Turecko má nižší tuk než vepřové maso, ale může to být stejně chutné. Jediné, co musíte udělat, je kombinovat pozemní krůtu se směsí koření a kouřit klobásy pomocí šalvěje a javorových biskettet.
Ingredients
3 libry mletého krůtího masa
½ cibule - nakrájená nadrobno
3 lžíce čerstvé šalvěje - nasekané nadrobno
3 lžíce čerstvé petrželky - jemně nasekané
1 PL čerstvého rozmarýnu – nasekaného nadrobno
2 ČL čerstvého tymiánu – nasekaného nadrobno
3 PL soli
1 ČL černého pepře
Vepřové střevo
Preparation
Smíchejte dohromady mletou krůtu, cibuli a všechno koření.
Namočte vepřové střevo do studené sladké vody po dobu 30 minut.
Opláchněte pouzdro vodou.
Pouzdro látky a twist-off články.
Předehřejte udírnu na 225-250 °F (107,2-121 °C).
Zavěste klobásy a uďte pomocí šalvějových a javorových biket, dokud nedosáhnete vnitřní teploty 73,8 °C.