Smoked Herbed Turkey Sausages Recipe

Uzený Herbed Krůtí klobásy Recept



Tyto uzené klobásy z krůtí z herbedu jsou zdravou alternativou k vepřovým klobásům. Turecko má nižší tuk než vepřové maso, ale může to být stejně chutné. Jediné, co musíte udělat, je kombinovat pozemní krůtu se směsí koření a kouřit klobásy pomocí šalvěje a javorových biskettet.

Ingredients

3 libry mletého krůtího masa

½ cibule - nakrájená nadrobno

3 lžíce čerstvé šalvěje - nasekané nadrobno

3 lžíce čerstvé petrželky - jemně nasekané

1 PL čerstvého rozmarýnu – nasekaného nadrobno

2 ČL čerstvého tymiánu – nasekaného nadrobno

3 PL soli

1 ČL černého pepře

Vepřové střevo

Preparation

Smíchejte dohromady mletou krůtu, cibuli a všechno koření.

Namočte vepřové střevo do studené sladké vody po dobu 30 minut.

Opláchněte pouzdro vodou.

Pouzdro látky a twist-off články.

Předehřejte udírnu na 225-250 °F (107,2-121 °C).

Zavěste klobásy a uďte pomocí šalvějových a javorových biket, dokud nedosáhnete vnitřní teploty 73,8 °C.