Uzený Slaniny zabalené plněné kuře Prsa
Můžete použít své oblíbené ingredience k plnění kuřecích prsou. Pro tento recept jsme si vybrali smetanový sýr, mozzarellu a rajčata sušená sluncem. Kromě toho zabalte kuřecí prsa se slaninou a kouřte je pomocí hickory, javorových nebo dubových biskettet. Ukázali se šťavnaté a šťavnaté.
Ingredients
4 Kuřecí prsa bez kostí a kůže
8 plátků slaniny
1 šálek smetanového sýra, změkčeného
1 hrnek strouhaného sýra mozzarella
4 Sušená rajčata, rehydratovaná a jemně nasekaná
1 ČL soli
½ mletého černého pepře
½ ČL oregana
Bikety s příchutí Bradley – dub, javor nebo bílý ořech
Preparation
Držte nůž vodorovně, vložte jej do tlustého konce každého kuřecího prsíčka a prořízněte, abyste vytvořili hlubokou kapsu. Dávejte pozor, abyste neprorazili druhý konec.
Smetanový sýr smícháme s mozzarellou, mletými sušenými rajčaty, solí, pepřem a oreganem.
Směs sýra a sušených rajčat rovnoměrně vložíme do kapsy každého kuřecího prsíčka.
Každé plněné kuřecí prso obalíme 2 plátky slaniny. Umístěte na kuřák.
Nastavte udírnu na 250 °F s použitím Bradley Flavour Bisquettes dle výběru (skvěle fungují dub, javor nebo bílý ořech).
Udit kuře, dokud nedosáhne vnitřní teploty 165 ° F.