Smoked Bacon Wrapped Chicken Breast Recipe

Uzený Bacon zabalené kuře Recept na prsa



Tento lahodný recept je ideální pro milovníky slaniny! Šťavnaté kuřecí prsy plněné šunkou a sýrem, poté zabaleny do slaniny a kouřeny po dobu 2,5–2,75 hodin s vaším oblíbeným dřevem, což vytváří perfektní rovnováhu chutí, která vás nechá více chtít.

Ingredients

1 Kuřecí prsa bez kůže a kostí

10 plátků slaniny

4 plátky sendvičové šunky s nízkým obsahem soli

4 plátky sýra provolone

Preparation

Kuřecí prsa nakrájíme na 4 plátky. To by byly 4 plátky na celé kuřecí prso. (2 plátky na polovinu prsou.)

Kuřecí plátky naklepejte na tenčí kousky

Nyní vezměte 4 plátky slaniny a položte je vedle sebe

Vezměte pátý kousek slaniny a položte jej přes čtyři proužky uprostřed

Dále je to jen otázka vrstvení hmoty na slaninu. Toto je pořadí, ve kterém se vše vrství: jeden plátek kuřete, jeden plátek šunky, jeden plátek sýra, jeden plátek kuřete, jeden plátek šunky a jeden plátek sýra.

Kuře, šunku a sýr naválejte, jak nejlépe umíte. Vím, že to bude vypadat, že se to nesroluje správně, ale sroluje se to dost dobře.

Roládu svažte dohromady pomocí 4 kusů slaniny a párátek. Jakmile je to hotové, vezměte příčný kousek slaniny a vytáhněte jej nahoru a přes oba konce rolky a také ji napíchněte párátkem.

Kouření:

Bradleyho zahřívejte alespoň 30 minut.

Nastavte posuvník tepla ¾ cesta doprava.

Použijte 4 puky svého oblíbeného dřeva (tentokrát jsem použil javor) a asi 2 vykuřte½ do 2¾ hodin. Do té doby bude uzené/uvařené. Vyzkoušeli jsme 8, pak 6 a pak 3 puky v hodnotě kouře. Domníváme se, že 4 puky by byly tím správným množstvím, které by vám poskytlo dobrou rovnováhu chutí, aniž byste museli přehánět zbytek položek.