Uzený perlečekMíchaný fazolový salát s mátou, Cornish Nová brambora
Výborný šťavnatý Bradley kouřil perličky a tento nádherný fazole a Cornwallské nové bramborové salát je ztělesněním Letního oběda.
Ingredients
(Podává 4)
400 g malých cornwallských nových brambor
Sojové boby
Hrách
Široké fazole
Máslo
lžíce nadrobno nasekané čerstvé máty
Mořská sůl
Preparation
Perlička je malý pták, ale když je uzená tak bohatá na chuť, snadno by uspokojila 8 lidí na tento krásný letní oběd.
Aby bylo kouření snazší/rychlejší, napíchl jsem ho (oddělil páteř od farářova nosu ke konci krku a zploštil), aby ležel naplocho na drátěném stojanu Bradley.
K nálevu a kouření:
Nejprve si připravte solanku přidáním 75 g mořské soli k 25 g tmavého melasového cukru (chcete-li obyčejného cukru) do dostatečného množství vroucí vody, aby se rozpustila.
Poté přidejte vychlazenou vodu, abyste vytvořili dostatek solného roztoku, aby ptáka sotva zakryli.
Nechte působit 1 hodinu, poté důkladně opláchněte a osušte kuchyňským papírem.
Mezitím přidejte jablečné sušenky do Bradley Smoker a nastavte teplotu ve skříňce na 150 °C.
Položte perličku kůží nahoru na mřížku a přeneste do Bradley Smokey a nastavte čas na 1 hodinu.
Otestujte na vnitřní teplotu 72°C a vyjměte a přikryjte fólií, aby odpočívala.
(Podává 4)
Vařit 400 g malých cornwallských nových brambor po dobu 10 minut nebo do změknutí přidejte směs sójové boby, hrách a boby obecné (k dispozici zmrazené od M&S) na pánev a vařte další 2 minuty.
Sceďte a přidejte pořádný kus másla a lžíce najemno nasekané čerstvé máty, hodit a přidat mořskou sůl ochutnat.
Nandejte na nahřáté talíře a poklaďte plátky teplé, uzené perličky.
Jablko
Dřevo
Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.
Shop Now