Uzená pečená skála Cornish Game Hens Recept
Ingredients
3 až 4 celé Rock Cornish Game Slepice
1 plechovka ančoviček nebo sardelové pasty
250 g (½ lb) másla
4 velké stroužky prolisovaného česneku
Olivový olej
4 snítky čerstvého rozmarýnu
Preparation
V malé skleněné misce smíchejte česnek a máslo a nechte ztuhnout.
Vložte ančovičky a stejné množství česnekového másla do cornwallských slepic.
Rozmarýn položte na ptáčky a svažte je jednotlivě pomocí kuchařského provázku.
Slepice potřete olivovým olejem a položte je na udírny.
Způsob kouření:
Předehřejte Bradley Smoker na přibližně 250 °F stupňů.
Pomocí bisket s příchutí Cherry umístěte ptáky do Bradley Smoker.
V závislosti na povětrnostních podmínkách by měli být ptáci vařeni přibližně za 3 až 4 hodiny.
Zkontrolujte okamžitým teploměrem. Pokud požadujete lehkou chuť kouře, vypněte generátor kouře po 1 až 2 hodinách.
Sloužit:
Jedná se o bohaté jídlo a zjistíte, že dva lidé mohou snadno sdílet jednoho ptáka.
Doplňte jemným a lehkým zeleninovým pokrmem, jako je chřest nebo zeleninový salát, spolu s rýžovým pilafem nebo česnekovou bramborovou kaší.