Uzený med kořeněný Kuřecí křídla Recept
Připravte se na vychutnat nejvyšší kuřecí křídla s lízáním prstů, která se roztrhne chutí. Tato dokonale uzená křídla jsou potažena dráždivým třením s čínským 5 kořením a paprikou, poté zakončila glazuru horké omáčky s ústní omáčkou vyrobenou s kombinací horké omáčky, francouzského dresinku, medu a koření. Podávejte je vedle smetanového ponoření z modrého sýra a čerstvé zeleniny pro dráždivý předkrm nebo hlavní jídlo.
Ingredients
2 tucet kuřecích křídel
Stolní olej
125 ml (½ c) pálivá omáčka
125 ml (½ c) Francouzský dresink
45 ml (3 polévkové lžíce) medu
15 ml (1 polévková lžíce) drcené červené papriky
3 ml (½ lžička) kajenský pepř
3 ml (½ lžička) hrubě mletý pepř
Třít:
30 ml (2 polévkové lžíce) soli
30 ml (2 polévkové lžíce) čínského 5 koření - stejné díly fenyklu, skořice, zázvoru, badyánu a anýzu
30 ml (2 polévkové lžíce) cukru
15 ml (1 polévková lžíce) papriky
15 ml (1 polévková lžíce) česnekové soli
10 ml (2 lžičky) kajenského pepře
10 ml (2 lžičky) mletého černého pepře
5 ml (1 lžička) česnekového prášku
Preparation
Nejméně 2 hodiny před podáváním smíchejte ingredience a vmasírujte do křídel. Vložte do plastového obalu/sáčku a ochlaďte. Vyjměte křidélka z lednice a nechte 30 minut stát.
Způsob kouření:
Předehřejte Bradley Smoker na 100 °C (220 °F). Umístěte křidélka na naolejované udírny a pomocí bisket s příchutí Hickory udělte/vařte asi 2 hodiny.
Zatímco se křidélka udí, smíchejte v hrnci horkou omáčku, francouzský dresink, med, pepřové vločky, kajenský pepř a černý pepř. Na sporáku za občasného míchání přivedeme k varu. Odstraňte z tepla.
Sloužit:
Po uvaření vyjměte křídla z udírny a promíchejte je horkou omáčkou. Podávejte s dipem z modrého sýra a čerstvou zeleninou.