Honey Spiced Chicken Wings

Uzený med kořeněný Kuřecí křídla Recept



Připravte se na vychutnat nejvyšší kuřecí křídla s lízáním prstů, která se roztrhne chutí. Tato dokonale uzená křídla jsou potažena dráždivým třením s čínským 5 kořením a paprikou, poté zakončila glazuru horké omáčky s ústní omáčkou vyrobenou s kombinací horké omáčky, francouzského dresinku, medu a koření. Podávejte je vedle smetanového ponoření z modrého sýra a čerstvé zeleniny pro dráždivý předkrm nebo hlavní jídlo.

Ingredients

2 tucet kuřecích křídel

Stolní olej

125 ml (½ c) pálivá omáčka

125 ml (½ c) Francouzský dresink

45 ml (3 polévkové lžíce) medu

15 ml (1 polévková lžíce) drcené červené papriky

3 ml (½ lžička) kajenský pepř

3 ml (½ lžička) hrubě mletý pepř

Třít:

30 ml (2 polévkové lžíce) soli

30 ml (2 polévkové lžíce) čínského 5 koření - stejné díly fenyklu, skořice, zázvoru, badyánu a anýzu

30 ml (2 polévkové lžíce) cukru

15 ml (1 polévková lžíce) papriky

15 ml (1 polévková lžíce) česnekové soli

10 ml (2 lžičky) kajenského pepře

10 ml (2 lžičky) mletého černého pepře

5 ml (1 lžička) česnekového prášku

Preparation

Nejméně 2 hodiny před podáváním smíchejte ingredience a vmasírujte do křídel. Vložte do plastového obalu/sáčku a ochlaďte. Vyjměte křidélka z lednice a nechte 30 minut stát.

Způsob kouření:

Předehřejte Bradley Smoker na 100 °C (220 °F). Umístěte křidélka na naolejované udírny a pomocí bisket s příchutí Hickory udělte/vařte asi 2 hodiny.

Zatímco se křidélka udí, smíchejte v hrnci horkou omáčku, francouzský dresink, med, pepřové vločky, kajenský pepř a černý pepř. Na sporáku za občasného míchání přivedeme k varu. Odstraňte z tepla.

Sloužit:

Po uvaření vyjměte křídla z udírny a promíchejte je horkou omáčkou. Podávejte s dipem z modrého sýra a čerstvou zeleninou.