Cold Smoked Duck Breasts Recipe

Chladný kouřený Kachní prsa Recept



Chcete -li připravit tento recept na studené uzené kachny, měli byste odstranit kůži a kosti z kachních prsou. Pokud ji chystáte kouřit jen hodinu nebo dvě, možná to nemusíte vyléčit. Jednoduché základní solné solanky bude fungovat. Pokud se chystáte na studený kouř po delší dobu, pro kachnu nebo jakýkoli drůbež, můžete být lepší s lékem solanky (okurky), než pomocí metody suchého vyléčení. Obecně začínám se základním lékem solanky a přidám různé příchutě. Pokud potřebujete méně, můžete recept na polovinu nebo čtvrtletí.

Ingredients

12 Kachní prsa

Základní solný roztok:

1 gal vody

12 oz nakládací soli (nebo 1,5 šálku kosher soli Morton)

½ Šálek cukru (nebo javorový sirup nebo hnědý cukr)

 Oz InstaCure #1 (asi 8 čajových lžiček)

Galon bude stačit na vyléčení asi 12 kachních prsou.

Preparation

Přidejte všechny ingredience kromě InstaCure do nereaktivního hrnce (nerezové nebo porcelánové obložení) s jedním litrem vody.

Přiveďte vodu k varu, snižte teplotu, vařte a míchejte, dokud se všechny přísady nerozpustí.

Odstraňte z ohně a přidejte do směsi 3 litry studené vody a přidejte InstaCure, míchejte, dokud se úplně nerozpustí.

Nalijte do nereaktivní nádoby (nerezová ocel, plast nebo sklo), která je dostatečně velká, aby pojala lák a kachní prsa.

V tuto chvíli kachnu nedávejte do nálevu.

Ochlaďte a ochlaďte solný roztok, dokud nebude solný roztok 38 °F – 40 °F. Místo studené vody můžete použít led. Jedna libra ledu se rovná jedné pintě vody.

Jakmile solný roztok vychladne, vložte prsa do láku a ujistěte se, že jsou všechny zcela ponořené.

Možná budete muset na ně použít talíř, aby zůstaly ponořené.

Doba nakládání se obecně počítá podle tloušťky řezu masa. U kachních prsou byste měli léčit 8-12 hodin.

Po vyjmutí prsou z nálevu opláchněte každé prso pod studenou vodou.

Umístěte je na stojan a sušte na vzduchu, nezakryté v chladničce po dobu 8-12 hodin, nebo dokud nebudou lepkavé na dotek.

Pokud kouříte za studena, udržujte kuřák pod 90 °F. Nenanesl bych více než 4-6 bisket.