Honey Soy Chicken Nibbles Recipe

Uzená medová sója Kuřecí kousky Recept



Připravte se dopřát si chutná a něžná kuřecí křídla s nádherným kouřovým zvratem. Tato křídla jsou potažena dráždivým rubem s čínským 5 kořením, česnekem a černým pepřem, pak uzená k dokonalosti v kuřáku Bradley pro zážitek z úsů. Podávejte je vedle čerstvého salátu a rýže pro kompletní a uspokojivé jídlo.

Ingredients

2 tucet kuřecích křídel

Stolní olej

125 ml (½ c) pálivá omáčka

3 PL medovo-sójové omáčky

15 ml (1 polévková lžíce) drcené červené papriky

3 ml (½ lžička) kajenský pepř

3 ml (½ lžička) hrubě mletý pepř

Třít:

1 PL soli

30 ml (2 polévkové lžíce) čínského 5 koření (stejné díly fenyklu, skořice, zázvoru, badyánu a anýzu)

15 ml (1 polévková lžíce) česnekové soli

10 ml (2 lžičky) mletého černého pepře

5 ml (1 lžička) česnekového prášku

Preparation

Alespoň den předem smíchejte ingredience a vmasírujte do kousků.

Vložte do plastového obalu/sáčku a dejte přes noc do chladničky.

Vyjměte kousíčky z lednice a nechte 30 minut stát.

Způsob kouření:

Předehřejte Bradley Smoker na 120 °C (250 °F).

Křídla položte na naolejované udírny a za použití bisket s příchutí Olše udělte 20 minut a vařte asi 2-3 hodiny.

Sloužit:

Po uvaření vyjměte z udírny kousky a podávejte s čerstvým salátem a rýží.