Smoked High Roller Recipe

Uzený Vysoký válec Recept



Moje žena někdy říká, že můj „příliš mnoho“ gen se vznáší. Někdy má pravdu. Méně je více. Ale někdy, ve vzácných případech, „příliš mnoho“ nikdy nestačí. A zlato, to je ono. Toto plněné kuře má téměř cokoli a všechno, co si člověk dokáže představit. Toto kuře má perfektní směs sladké medové grilování, smetanového sýra a pikantní chutě paprik a špenátu. Jistě, tento recept vypadá jako hodně; a to je. Ale nejlepším možným způsobem. Pokud hledáte příliš mnoho, dejte to víru.

Ingredients

1 lg vykostěných kuřecích prsou

½ Blok smetanového sýra

4 mini sladké papriky

1 šálek špenátových listů

3 kusy mozzarelly zabalené v prosciuttu

Broskvová žebrová glazura (Kos'Mos BBQ)

Suché potírání včelím zabijákem (Kos'Mos BBQ)

2 lžíce másla

Použité vybavení:

P10 Bradley Smoker

Skládací stůl Bradley Smoker

Bradley kuřácké nepřilnavé silikonové podložky

Nástroje Bradley Smoker

Thermoworks timestick trio

Thermoworks thermapen jeden

Nastavení kuřáka Bradley:

Doba vaření: 120 minut

Teplota: 226ºF (107.8°C)

Dřevo: Pivo

Doba kouření: 120 minut

Preparation

Nastavte Bradley Smoker na výše uvedená nastavení.

Sladkou papriku a špenátové listy nakrájejte na malé kousky (tak malé, aby se jimi naplnily kuřecí prsa).

Smetanový sýr nakrájíme na dlouhé nudličky a dáme stranou.

Opatrně nařízněte do kuřecích prsou a vytvořte kapsu, kde se bude nádivka provádět.

Kuře naplňte sladkou paprikou, špenátovými listy, smetanovým sýrem, mozzarellou obaleným prosciuttem a zalijte kořením.

Umístěte do Bradley Smoker na 2 hodiny nebo dokud vnitřní teplota nedosáhne 165 °CºF (73.9°C). Vyjměte z udírny a vložte kuře do železné pánve. Nalévat  šálek Jalapeno broskvové glazury na maso a do pánve přidejte 2 lžíce másla pro chuť. Vložte zpět do udírny na dalších 5 minut.

Nakrájejte a užívejte si!

Recept od: Bryan Edwards – Moodie Foodie Tulsa – Moodie Foodie Tulsa