Uzený Vysoký válec Recept
Moje žena někdy říká, že můj „příliš mnoho“ gen se vznáší. Někdy má pravdu. Méně je více. Ale někdy, ve vzácných případech, „příliš mnoho“ nikdy nestačí. A zlato, to je ono. Toto plněné kuře má téměř cokoli a všechno, co si člověk dokáže představit. Toto kuře má perfektní směs sladké medové grilování, smetanového sýra a pikantní chutě paprik a špenátu. Jistě, tento recept vypadá jako hodně; a to je. Ale nejlepším možným způsobem. Pokud hledáte příliš mnoho, dejte to víru.
Ingredients
1 lg vykostěných kuřecích prsou
½ Blok smetanového sýra
4 mini sladké papriky
1 šálek špenátových listů
3 kusy mozzarelly zabalené v prosciuttu
Broskvová žebrová glazura (Kos'Mos BBQ)
Suché potírání včelím zabijákem (Kos'Mos BBQ)
2 lžíce másla
Použité vybavení:
P10 Bradley Smoker
Skládací stůl Bradley Smoker
Bradley kuřácké nepřilnavé silikonové podložky
Nástroje Bradley Smoker
Thermoworks timestick trio
Thermoworks thermapen jeden
Nastavení kuřáka Bradley:
Doba vaření: 120 minut
Teplota: 226ºF (107.8°C)
Dřevo: Pivo
Doba kouření: 120 minut
Preparation
Nastavte Bradley Smoker na výše uvedená nastavení.
Sladkou papriku a špenátové listy nakrájejte na malé kousky (tak malé, aby se jimi naplnily kuřecí prsa).
Smetanový sýr nakrájíme na dlouhé nudličky a dáme stranou.
Opatrně nařízněte do kuřecích prsou a vytvořte kapsu, kde se bude nádivka provádět.
Kuře naplňte sladkou paprikou, špenátovými listy, smetanovým sýrem, mozzarellou obaleným prosciuttem a zalijte kořením.
Umístěte do Bradley Smoker na 2 hodiny nebo dokud vnitřní teplota nedosáhne 165 °CºF (73.9°C). Vyjměte z udírny a vložte kuře do železné pánve. Nalévat ⅓ šálek Jalapeno broskvové glazury na maso a do pánve přidejte 2 lžíce másla pro chuť. Vložte zpět do udírny na dalších 5 minut.
Nakrájejte a užívejte si!
Recept od: Bryan Edwards – Moodie Foodie Tulsa – Moodie Foodie Tulsa