Uzený Zploštělá kachna Recept
Tento uzený zploštělý recept kachny funguje pro každého malého ptáka. Sloučení je dobrý způsob, jak s nimi jít. Ujistěte se, že byly odstraněny kachní zadky s preeningovou žlázou.
Vyzkoušejte bobule Juniper namísto koření a je také možné vložit prsa jablečnou šťávou. Obvykle mu podávám chlad s sušenky a sýrem, ale vyložil jsem sýr a sušenky, abych předváděl ptáky AU přirozené jako první. Pak je pokož a nakrájejte na prsa. Nohy a stehna jsou nejlepší!
Ingredients
4 až 6 celých kachny divoké - kůže
4 Qt vody
⅔ Cup Morton's Tender Quick
⅓ šálku soli
1 hrnek hnědého cukru
1 ČL celého pepře
1 ČL celého nového koření
½ ČL česnekového prášku
4 Bobkové listy
Preparation
Připravte kachny:
Zubatým nožem nebo pilkou rozštípejte oškubané kachny po páteři.
Otevřete kachny a zploštěte.
Pomocí tvrdého kartáče vydrhněte vnitřky a poté dočista opláchněte.
Solanka:
Ingredience smíchejte s 1 l vody a přiveďte k varu
Vařte 15 minut.
Sceďte a poté nálev zchlaďte v lednici.
Smíchejte solný roztok se zbývajícími 3 q vody.
Kachny namočíme na 3 dny do nálevu.
Vyjměte z nálevu a opláchněte ve studené vodě.
Při zahřívání udírny udržujte kachny při pokojové teplotě po dobu 1 hodiny a poté osušte.
Kouř:
Umístěte kachny na udírny, kůži nahoru.
120 °F - 3 hodiny, žádný kouř, ventilace 100% otevřená.
140 °F - 5 hodin, třešňový nebo jablečný kouř, ventilace otevřena na 50 %.
160 °F – ventilace otevřená na 25 %, dokud teplota prsou nedosáhne 150 °F.