Smoked Flattened Duck Recipe

Uzený Zploštělá kachna Recept



Tento uzený zploštělý recept kachny funguje pro každého malého ptáka. Sloučení je dobrý způsob, jak s nimi jít. Ujistěte se, že byly odstraněny kachní zadky s preeningovou žlázou.

Vyzkoušejte bobule Juniper namísto koření a je také možné vložit prsa jablečnou šťávou. Obvykle mu podávám chlad s sušenky a sýrem, ale vyložil jsem sýr a sušenky, abych předváděl ptáky AU přirozené jako první. Pak je pokož a nakrájejte na prsa. Nohy a stehna jsou nejlepší!

Ingredients

4 až 6 celých kachny divoké - kůže

4 Qt vody

⅔ Cup Morton's Tender Quick

⅓ šálku soli

1 hrnek hnědého cukru

1 ČL celého pepře

1 ČL celého nového koření

½ ČL česnekového prášku

4 Bobkové listy

Preparation

Připravte kachny:

Zubatým nožem nebo pilkou rozštípejte oškubané kachny po páteři.

Otevřete kachny a zploštěte.

Pomocí tvrdého kartáče vydrhněte vnitřky a poté dočista opláchněte.

Solanka:

Ingredience smíchejte s 1 l vody a přiveďte k varu

Vařte 15 minut.

Sceďte a poté nálev zchlaďte v lednici.

Smíchejte solný roztok se zbývajícími 3 q vody.

Kachny namočíme na 3 dny do nálevu.

Vyjměte z nálevu a opláchněte ve studené vodě.

Při zahřívání udírny udržujte kachny při pokojové teplotě po dobu 1 hodiny a poté osušte.

Kouř:

Umístěte kachny na udírny, kůži nahoru.

120 °F - 3 hodiny, žádný kouř, ventilace 100% otevřená.

140 °F - 5 hodin, třešňový nebo jablečný kouř, ventilace otevřena na 50 %.

160 °F – ventilace otevřená na 25 %, dokud teplota prsou nedosáhne 150 °F.