Smoked Enchilada Skillet Recipe

Uzený Enchilada Recept na pánev



Připravte se na vychutnání příchutí těchto uzených kuřecích enchiladas. Jemně skartované kuře kořeněné kosmos suché rub a zasklené kosmos žebrovou glazurou, zabalenou do teplých tortil a udeřící zelenou enchilada omáčkou a roztaveným sýrem, tyto enchilady jsou fiesta lahodnosti, která vám umožní více s každým kousnutím.

Ingredients

1½ šálku drceného kuřete (vařeného)

2 šálky zelené enchilada omáčky

10 kukuřičných nebo moučných tortill

2½ šálků strouhané směsi mexických čtyř sýrů

½ šálku nakrájené červené cibule

4 lžíce nasekaného koriandru

Kosmos Dry Rub (Dirty Bird)

Kosmos Rib Glaze (Cherry Apple Habanero)

    Použité vybavení:

    P10 Bradley Smoker

    Skládací stůl Bradley Smoker

    Nepřilnavé silikonové podložky Bradley Smoker

    Nástroje Bradley Smoker

    Thermoworks timestick trio

    Thermoworks thermapen jeden

    Nastavení kuřáka Bradley:

    Doba vaření: 120 minut

    Teplota: 251ºF (121.7°C)

    Dřevo: Pivo

    Doba kouření: 60 minut

    Celková doba vaření: 160 minut

    Preparation

    Nastavte svůj Bradley Smoker na uvedená nastavení.

    Kuřecí prsa položte na prkénko a okořeňte pomocí Kosmos dry rub. Dále použijte Kosmos rib glaze a potřete obě strany kuřete. To pomůže udržet kuře vlhké uvnitř, když se vaří. Pokud chcete přidat ještě špetku tření na vrch polevy, můžete.

    Umístěte kuře do Bradley Smoker na asi 120 minut nebo dokud vnitřní teplota kuřete nedosáhne 165ºF (73.9°C). Používám teploměr Thermoworks Instant, abych se ujistil, že vnitřek kuřete je plně propečený. Vyjměte kuře z udírny a dejte stranou, zatímco budete připravovat.

    Pomocí nože nebo sekáčku na zeleninu nakrájejte červenou cibuli na malé kousky. Dále nakrájejte kuřecí prsa na malé kousky.

    Čas na zahřátí tortilly - Pomocí vlhkého hadříku vložte tortilly na 30 sekund do mikrovlnné trouby. To pomůže zabránit tomu, aby se tortilly při rolování roztrhaly.

    Sestavení Enchiladas – pomocí ohřáté tortilly vložte následující do tortilly kuře, cibuli, sýr a rotel. Srolujte do polotěsného válečku a naplňte železnou pánev plnou enchiladas.

    Enchiladas zakryjte sýrem a omáčkou enchiladas. Pokud vám zbyde cibule, rotel nebo sýr, můžete je přidat navrch enchiladas.

    Otočte teplotu Bradley Smoker až na 320ºF (160°C). Vložte pánev do udírny a vařte 20 minut nebo dokud se sýr zcela nerozpustí.

    Vyjměte z udírny a nechte asi 5 minut vychladnout. Doplňte zakysanou smetanou, salsou a užívejte si!

    Recept od: Bryan Edwards – Moodie Foodie Tulsa