Uzený Enchilada Recept na pánev
Připravte se na vychutnání příchutí těchto uzených kuřecích enchiladas. Jemně skartované kuře kořeněné kosmos suché rub a zasklené kosmos žebrovou glazurou, zabalenou do teplých tortil a udeřící zelenou enchilada omáčkou a roztaveným sýrem, tyto enchilady jsou fiesta lahodnosti, která vám umožní více s každým kousnutím.
Ingredients
1½ šálku drceného kuřete (vařeného)
2 šálky zelené enchilada omáčky
10 kukuřičných nebo moučných tortill
2½ šálků strouhané směsi mexických čtyř sýrů
½ šálku nakrájené červené cibule
4 lžíce nasekaného koriandru
Kosmos Dry Rub (Dirty Bird)
Kosmos Rib Glaze (Cherry Apple Habanero)
Použité vybavení:
P10 Bradley Smoker
Skládací stůl Bradley Smoker
Nepřilnavé silikonové podložky Bradley Smoker
Nástroje Bradley Smoker
Thermoworks timestick trio
Thermoworks thermapen jeden
Nastavení kuřáka Bradley:
Doba vaření: 120 minut
Teplota: 251ºF (121.7°C)
Dřevo: Pivo
Doba kouření: 60 minut
Celková doba vaření: 160 minut
Preparation
Nastavte svůj Bradley Smoker na uvedená nastavení.
Kuřecí prsa položte na prkénko a okořeňte pomocí Kosmos dry rub. Dále použijte Kosmos rib glaze a potřete obě strany kuřete. To pomůže udržet kuře vlhké uvnitř, když se vaří. Pokud chcete přidat ještě špetku tření na vrch polevy, můžete.
Umístěte kuře do Bradley Smoker na asi 120 minut nebo dokud vnitřní teplota kuřete nedosáhne 165ºF (73.9°C). Používám teploměr Thermoworks Instant, abych se ujistil, že vnitřek kuřete je plně propečený. Vyjměte kuře z udírny a dejte stranou, zatímco budete připravovat.
Pomocí nože nebo sekáčku na zeleninu nakrájejte červenou cibuli na malé kousky. Dále nakrájejte kuřecí prsa na malé kousky.
Čas na zahřátí tortilly - Pomocí vlhkého hadříku vložte tortilly na 30 sekund do mikrovlnné trouby. To pomůže zabránit tomu, aby se tortilly při rolování roztrhaly.
Sestavení Enchiladas – pomocí ohřáté tortilly vložte následující do tortilly kuře, cibuli, sýr a rotel. Srolujte do polotěsného válečku a naplňte železnou pánev plnou enchiladas.
Enchiladas zakryjte sýrem a omáčkou enchiladas. Pokud vám zbyde cibule, rotel nebo sýr, můžete je přidat navrch enchiladas.
Otočte teplotu Bradley Smoker až na 320ºF (160°C). Vložte pánev do udírny a vařte 20 minut nebo dokud se sýr zcela nerozpustí.
Vyjměte z udírny a nechte asi 5 minut vychladnout. Doplňte zakysanou smetanou, salsou a užívejte si!
Recept od: Bryan Edwards – Moodie Foodie Tulsa