Uzený Dřevěná kachna s receptem oranžové sezamové marinády
Takže jste doma z úspěšného loveckého výletu kachny a měli jste pověřeni večeří pro rodinu. Vystřelte Bradley a udělejte tuto chutnou uzenou dřevěnou kachnu s oranžovou sezamovou marinádou a stranou smažené rýže!
Ingredients
4 kachní prsa bez kostí
Orientální pomerančová omáčka
1 krabička smažené rýže Uncle Ben's
½ Sáček mraženého hrášku
3 vejce
Preparation
Nakrájejte kůži na 4 vykostěná prsa a marinujte přes noc v lednici. Použijte orientální pomerančovou omáčku dle vlastního výběru. Pokud je vstříknete, můžete marinovat jednu hodinu, na vstřikované maso použijte 2-3 unce. Jinak použijte 5-8 pro marinování přes noc.
Kouřte pomocí bisquttes Bradley Pacific Blend v kuřáckém zařízení Bradley Smoker po dobu 30–35 minut nebo méně.
Poté přesuňte na předehřátou pánev (střední teplota) a opékejte marinovaná kachní prsa počínaje kůží dolů, dokud není dužina pevná. Umístěte pánev na 400ºF pečeme 4-5 minut, dokud nebude kachní maso středně vzácné. Podáváme se smaženou rýží.
Smažená rýže
Připravte 1 krabičku přílohy se smaženou rýží Uncle Ben's podle pokynů na krabičce. Přidat ½ sáček mraženého hrášku, jeden šálek mrkve nakrájené na kostičky nebo kostky a 3 míchaná vejce podle chuti.
Nemáte nějakou dřevěnou kachnu? Tento recept skvěle funguje s králíkem, vepřovým, krůtím nebo kuřecím masem.
Užívat si!