Smoked Wood Duck with Orange Sesame Marinade Recipe

Uzený Dřevěná kachna s receptem oranžové sezamové marinády



Takže jste doma z úspěšného loveckého výletu kachny a měli jste pověřeni večeří pro rodinu. Vystřelte Bradley a udělejte tuto chutnou uzenou dřevěnou kachnu s oranžovou sezamovou marinádou a stranou smažené rýže!

Ingredients

4 kachní prsa bez kostí

Orientální pomerančová omáčka

1 krabička smažené rýže Uncle Ben's

½ Sáček mraženého hrášku

3 vejce

Preparation

Nakrájejte kůži na 4 vykostěná prsa a marinujte přes noc v lednici. Použijte orientální pomerančovou omáčku dle vlastního výběru. Pokud je vstříknete, můžete marinovat jednu hodinu, na vstřikované maso použijte 2-3 unce. Jinak použijte 5-8 pro marinování přes noc.

Kouřte pomocí bisquttes Bradley Pacific Blend v kuřáckém zařízení Bradley Smoker po dobu 30–35 minut nebo méně.

Poté přesuňte na předehřátou pánev (střední teplota) a opékejte marinovaná kachní prsa počínaje kůží dolů, dokud není dužina pevná. Umístěte pánev na 400ºF pečeme 4-5 minut, dokud nebude kachní maso středně vzácné. Podáváme se smaženou rýží.

Smažená rýže

Připravte 1 krabičku přílohy se smaženou rýží Uncle Ben's podle pokynů na krabičce. Přidat ½ sáček mraženého hrášku, jeden šálek mrkve nakrájené na kostičky nebo kostky a 3 míchaná vejce podle chuti.

Nemáte nějakou dřevěnou kachnu? Tento recept skvěle funguje s králíkem, vepřovým, krůtím nebo kuřecím masem.

Užívat si!