Uzený a nacpaný Kuřecí rolka Recept
Plněná kuřecí role je skvělý bufet nebo piknikový předmět, protože hosté si mohou pomoci s plátky!
Ingredients
1 kg (2 lb) vykostěných kuřecích prsou
500 ml (2 c) nakrájených čerstvých hub
3 zelené cibule - jemně nakrájené
1 střední mrkev – nakrájená nadrobno
1 řapíkatý celer – nakrájený nadrobno
30 ml (2 polévkové lžíce) másla
Sůl, pepř a koření na drůbež podle chuti
15 ml (1 polévková lžíce) čerstvé citronové šťávy
2 plátky chleba – nakrájené na kostičky
1 Střední rajče – zbavené semínek a nakrájené na kostičky
Preparation
Kuřecí prsa rozklepejte a rozklepejte paličkou.
Na másle orestujte houby, cibuli, mrkev a celer.
Přidejte koření a citronovou šťávu.
V malé misce smícháme chléb, rajčata a restovanou zeleninu.
Rozprostřete na „motýlkové“ maso.
Potřete kůži další citronovou šťávou.
Způsob kouření:
Předehřejte Bradley Smoker na 90 °C až 100 °C (190 °F až 220 °F).
Umístěte kuřecí rolku na naolejovaný rošt v horní polovině Bradley Smoker.
Vařte v kouři pomocí speciálních bisket s příchutí po dobu 5 až 6 hodin, nebo dokud okamžitý teploměr neukáže 82 °C. Doba vaření se bude lišit v závislosti na větru a povětrnostních podmínkách.