Smoked And Stuffed Chicken Roll

Uzený a nacpaný Kuřecí rolka Recept



Plněná kuřecí role je skvělý bufet nebo piknikový předmět, protože hosté si mohou pomoci s plátky!

Ingredients

1 kg (2 lb) vykostěných kuřecích prsou

500 ml (2 c) nakrájených čerstvých hub

3 zelené cibule - jemně nakrájené

1 střední mrkev – nakrájená nadrobno

1 řapíkatý celer – nakrájený nadrobno

30 ml (2 polévkové lžíce) másla

Sůl, pepř a koření na drůbež podle chuti

15 ml (1 polévková lžíce) čerstvé citronové šťávy

2 plátky chleba – nakrájené na kostičky

1 Střední rajče – zbavené semínek a nakrájené na kostičky

Preparation

Kuřecí prsa rozklepejte a rozklepejte paličkou.

Na másle orestujte houby, cibuli, mrkev a celer.

Přidejte koření a citronovou šťávu.

V malé misce smícháme chléb, rajčata a restovanou zeleninu.

Rozprostřete na „motýlkové“ maso.

Potřete kůži další citronovou šťávou.

Způsob kouření:

Předehřejte Bradley Smoker na 90 °C až 100 °C (190 °F až 220 °F).

Umístěte kuřecí rolku na naolejovaný rošt v horní polovině Bradley Smoker.

Vařte v kouři pomocí speciálních bisket s příchutí po dobu 5 až 6 hodin, nebo dokud okamžitý teploměr neukáže 82 °C. Doba vaření se bude lišit v závislosti na větru a povětrnostních podmínkách.