Uzený Země kuře Recept
Country Chicken jde úžasně s kaší nebo francouzskými smaženými bramborami, zelným salátem a hráškem.
Zkuste kouřit směs cibule a hub v poslední hodině s kuřetem pro pěknou přílohu. Nebo pomalu sauté uhynul cibuli a houby, dokud průsvitný a něžný. Přidejte mouku a kuřecí vývar pro skvělou ochutnávku omáčky.
Ingredients
Jedno kuře o hmotnosti 1 až 1,5 kg (2 až 3 lb) nakrájené na čtvrtky
Marináda:
500 ml (2 c) jablečného octa
250 ml (1 c) salátového oleje
5 ml (1 lžička) bílého pepře
5 ml (1 lžička) soli
15 ml (1 polévková lžíce) kořenící směsi
15 ml (1 polévková lžíce) česnekového prášku
1 vejce
Preparation
Ve středně velké misce smíchejte ingredience na marinádu.
Kuře vložíme do mělké zapékací mísy a zalijeme marinádou.
Přikryjte a dejte přes noc do lednice za občasného obracení kousků kuřete.
Způsob kouření:
Pomocí bisket s příchutí Apple zahřejte Bradley Smoker na přibližně 100 °C (220 °F).
Vyjměte kuře z marinády a položte na mřížky do udírny.
Ujistěte se, že používáte teploměr na maso, kuřte horkým kouřem při teplotě mezi 100 °C až 120 °C (220 °F až 250 °F), dokud není kuře důkladně propečené, přibližně 2 až 3 hodiny.