Smoked Country Chicken Recipe

Uzený Země kuře Recept



Country Chicken jde úžasně s kaší nebo francouzskými smaženými bramborami, zelným salátem a hráškem.

Zkuste kouřit směs cibule a hub v poslední hodině s kuřetem pro pěknou přílohu. Nebo pomalu sauté uhynul cibuli a houby, dokud průsvitný a něžný. Přidejte mouku a kuřecí vývar pro skvělou ochutnávku omáčky.

Ingredients

Jedno kuře o hmotnosti 1 až 1,5 kg (2 až 3 lb) nakrájené na čtvrtky

Marináda:

500 ml (2 c) jablečného octa

250 ml (1 c) salátového oleje

5 ml (1 lžička) bílého pepře

5 ml (1 lžička) soli

15 ml (1 polévková lžíce) kořenící směsi

15 ml (1 polévková lžíce) česnekového prášku

1 vejce

Preparation

Ve středně velké misce smíchejte ingredience na marinádu.

Kuře vložíme do mělké zapékací mísy a zalijeme marinádou.

Přikryjte a dejte přes noc do lednice za občasného obracení kousků kuřete.

Způsob kouření:

Pomocí bisket s příchutí Apple zahřejte Bradley Smoker na přibližně 100 °C (220 °F).

Vyjměte kuře z marinády a položte na mřížky do udírny.

Ujistěte se, že používáte teploměr na maso, kuřte horkým kouřem při teplotě mezi 100 °C až 120 °C (220 °F až 250 °F), dokud není kuře důkladně propečené, přibližně 2 až 3 hodiny.