Uzená krémová Jalapeno kuře Recept
Toto plněné kuře vám dává sladké náznaky BBQ, kandovaného jalapenos a smetanového medu. Toto kuře je kouřeno v másle pomocí litiny.
Ingredients
3 Kuřecí prsa bez kostí
1/2 šálku mexického čtyř sýru
½ bloku smetanového sýra (pokojová teplota)
2 lžíce smetanového jalapeňového medu
Půl sklenice kandovaných jalapenos
¼ šálku BBQ omáčky
4 polévkové lžíce. máslo
Koření:
1 polévková lžíce. uzená paprika
1 lžička chilli prášek
1 lžička kajenský pepř
Jedna čárka drcená mořská sůl
Jedna čárka drcená směs zrnka pepře
1 lžička cibulový prášek
1 lžička česnekový prášek
1 lžička mletý bílý pepř
Pomocí prázdné nádoby na koření přidejte tyto přísady do jedné nádoby a promíchejte. Toto bude koření, které použijete na koření vnitřku kuřecích prsou.
Nastavení kuřáků:
Dřevo: Hickory
Teplota: 226 F
Časovač kouře: 2 hodiny
Časovač: 2 hodiny
Preparation
Zapněte udírnu a nastavte udírnu na uvedená nastavení.
Každé kuřecí prso rozkrojte napůl (vodorovně). Tímto způsobem můžete naplnit každé kuřecí prso.
½ bloku smetanového sýra rozdělte na třetiny a rovnoměrně rozetřete. Každou pomazánku ze smetanového sýra doplňte asi 1/3 mexického sýra a kandovanými jalapenos.
Pomocí kořenící směsi jsme na smetanový sýr/čtyři sýry poprášili každé kuřecí prso.
Na smetanový sýr položte vrchní kus kuřecích prsou a pečicím provázkem svažte kuře kolem dvou pramenů, aby se nerozpadly.
Každé kuře ochutíme čerstvě drcenou solí a pepřem.
Vložte do udírny a nastavte časovač na 60 minut.
Vytáhněte kuře z udírny a vložte do litinové pánve. To pomůže kuře udržet vlhkost v mase a přidat trochu chuti. Při vytahování masa otočte teplotu až na 320 F. Zvýšení teploty je způsobeno tím, že přidání železné pánve do udírny P10 vyžaduje více tepla na vaření kuřete na pánvi uvnitř udírny.
Při vkládání kuře do pánve; smetanovým jalapeno medem potřeme vnější stranu kuřete. Přidejte ¼ šálku BBQ omáčky, 4 lžíce másla do pánve a vložte zpět do udírny, dokud vnitřní teplota nedosáhne 165 F.
Užívat si!
Recept podle Moody Foodie Tulsa