Uzená solanka Kuře Recept
Toto super snadné uzené kuřecí kuře vás bude divit, proč jste to nikdy předtím neudělali! Tento lahodný, šťavnatý, nákladově efektivní recept na kuřecí kuře bude mít více!
Ingredients
Citronovo-bylinkový kuřecí nálev:
4 citrony - nakrájené na plátky
1½ kóšer sůl
6 snítek čerstvé petrželky
6 snítek čerstvého tymiánu
4 snítky čerstvého rozmarýnu
4 Bobkové listy
Suché tření:
3 PL sladké papriky
2 PL granulovaného česneku
2 lžíce cibulového prášku
1 PL suchého oregana
1 PL suchého tymiánu
1 PL suché petrželky
1 lžíce košer soli
1 PL černého pepře
3 Celá kuřata
Preparation
Uchopte velkou mísu (misku, do které se vejde 1 litr vody) a přidejte vodu, 4 nakrájené citrony, košer sůl, snítky petržele, snítky čerstvého tymiánu, bobkové listy a snítky čerstvého rozmarýnu a smíchejte všechny ingredience dohromady.
Vezměte další misku (nejlépe 22 litrů) a naplňte misku solným roztokem a vysypte celá tři kuřata do solné misky.
Poté, co je kuře asi hodinu marinováno ve vodě, kuře vyndejte a položte na hedvábný papír, aby se oschlo. Kuřata opatrně poklepejte hedvábným papírem a spodní část kuřecích stehen svažte provazem nebo nití.
Umístěte svá tři kuřata na stojan a vložte je do udírny Bradley. Nastavte teplotu na 350ºF (177°C) po dobu 25-30 minut. Jakmile má vaše kuře zlatohnědou barvu, víte, že je hotovo!
Recept od: Grill Hunter - Max