Smoked Jerk Chicken Caesar Wrap

Uzený blbec Kuře Caesar Zabalit recept



Tento uzený blbec kuřecí recept Caesar Wrap je ideální pro občerstvení, pikniky nebo zabalený oběd. Sestavte je vložením nakrájeného kuře a pár lžiček salátu do každého zabalení. Roll and Serve!

Ingredients

4 zelené cibule - včetně zelené části

2 stroužky česneku

½ palcový kousek zázvoru - oloupaný

1 Scotch bonnet peppers - se semínky

1½ lžíce oleje

1 PL sójové omáčky

Šťáva z 1 limetky

1 PL hnědého cukru

1 ČL mletého černého pepře

1 ČL nového koření

½ ČL skořice

¼ lžičky muškátového oříšku

½ lžičky soli

3 Kuřecí prsa bez kostí a kůže

6 šálků nakrájeného římského salátu

1-2 rajčata, nakrájená na malé kousky

½ Sladká cibule - nakrájená na tenké plátky

⅔ šálek dresinku na salát Caesar

4-6 zábalů

Biskety s příchutí Bradley – prémiová karibská směs

Preparation

Smíchejte prvních 13 ingrediencí do hladka, abyste vytvořili směs na trhanou marinádu.

Kuřecí prsa potřeme směsí jerk marinády a položíme je na udírnu.

Nastavte udírnu na 250 °F pomocí bisquette Premium Caribbean Blend.

Kuřecí prsa uďte, dokud nedosáhnou vnitřní teploty 165 °F (to může trvat přibližně 2½ – 3 hodiny).

Kuřecí prsa necháme 10 minut odpočinout. Nakrájejte je na ¾ palce plátky.

Salát připravíme tak, že hlávkový salát, rajčata a nakrájenou cibuli promícháme se salátovým dresinkem.

Sestavte zábaly tak, že do každého zábalu vložíte nakrájené kuřecí maso a několik lžic salátu. Rolujte a podávejte!

Recept od: Steve Cylka