Uzený blbec Kuře Caesar Zabalit recept
Tento uzený blbec kuřecí recept Caesar Wrap je ideální pro občerstvení, pikniky nebo zabalený oběd. Sestavte je vložením nakrájeného kuře a pár lžiček salátu do každého zabalení. Roll and Serve!
Ingredients
4 zelené cibule - včetně zelené části
2 stroužky česneku
½ palcový kousek zázvoru - oloupaný
1 Scotch bonnet peppers - se semínky
1½ lžíce oleje
1 PL sójové omáčky
Šťáva z 1 limetky
1 PL hnědého cukru
1 ČL mletého černého pepře
1 ČL nového koření
½ ČL skořice
¼ lžičky muškátového oříšku
½ lžičky soli
3 Kuřecí prsa bez kostí a kůže
6 šálků nakrájeného římského salátu
1-2 rajčata, nakrájená na malé kousky
½ Sladká cibule - nakrájená na tenké plátky
⅔ šálek dresinku na salát Caesar
4-6 zábalů
Biskety s příchutí Bradley – prémiová karibská směs
Preparation
Smíchejte prvních 13 ingrediencí do hladka, abyste vytvořili směs na trhanou marinádu.
Kuřecí prsa potřeme směsí jerk marinády a položíme je na udírnu.
Nastavte udírnu na 250 °F pomocí bisquette Premium Caribbean Blend.
Kuřecí prsa uďte, dokud nedosáhnou vnitřní teploty 165 °F (to může trvat přibližně 2½ – 3 hodiny).
Kuřecí prsa necháme 10 minut odpočinout. Nakrájejte je na ¾ palce plátky.
Salát připravíme tak, že hlávkový salát, rajčata a nakrájenou cibuli promícháme se salátovým dresinkem.
Sestavte zábaly tak, že do každého zábalu vložíte nakrájené kuřecí maso a několik lžic salátu. Rolujte a podávejte!
Recept od: Steve Cylka