chicken sausages on rack

Uzený Kuře a šalvěj Recept na klobásy



Tento uzený kuřecí a šalvějový klobásový recept používá pouze šalvěj, koření, sůl a pepř spolu s mletým kuřecím masem. Je to ideální pro kuřáka a dělá vynikající klobásu na snídani.

Ingredients

2 lb. mletá kuřecí prsa

1 Malé jablko, mleté

¼ šálku čerstvé šalvěje, jemně nasekané

¼ ČL mletého nového koření

2 PL soli

½ ČL černého pepře

Vepřové střevo

Bisquettes s příchutí Bradley – prémiová šalvěj nebo jablko

Preparation

Smíchejte mleté kuře a všechno koření dohromady.

Namočte vepřové střevo do studené sladké vody po dobu 30 minut.

Opláchněte pouzdro vodou.

Ucpávejte obal a otočte články.

Předehřejte udírnu na 225-250 °F.

Zavěste klobásy a udělejte je pomocí prémiových šalvějových biketek (nebo bisket s příchutí Apple), dokud nedosáhnete vnitřní teploty 165 °F.

Recept od: Lena Clayton