Uzený Kuře a šalvěj Recept na klobásy
Tento uzený kuřecí a šalvějový klobásový recept používá pouze šalvěj, koření, sůl a pepř spolu s mletým kuřecím masem. Je to ideální pro kuřáka a dělá vynikající klobásu na snídani.
Ingredients
2 lb. mletá kuřecí prsa
1 Malé jablko, mleté
¼ šálku čerstvé šalvěje, jemně nasekané
¼ ČL mletého nového koření
2 PL soli
½ ČL černého pepře
Vepřové střevo
Bisquettes s příchutí Bradley – prémiová šalvěj nebo jablko
Preparation
Smíchejte mleté kuře a všechno koření dohromady.
Namočte vepřové střevo do studené sladké vody po dobu 30 minut.
Opláchněte pouzdro vodou.
Ucpávejte obal a otočte články.
Předehřejte udírnu na 225-250 °F.
Zavěste klobásy a udělejte je pomocí prémiových šalvějových biketek (nebo bisket s příchutí Apple), dokud nedosáhnete vnitřní teploty 165 °F.
Recept od: Lena Clayton