Uzený Kuře Recept na recept a boční ovocný salát
Vyzkoušejte naše lahodné uzené kuře spárované s osvěžujícím ovocným salátem pro uspokojivé a chutné jídlo.
Ingredients
4 Kuřecí prsa bez kosti/bez kůže
Zelení pro prezentaci
Třít:
15 ml (1 polévková lžíce) kari
3 ml (½ lžičky) každého kmínu, koriandru a soli
Salát:
250 ml (1 c) nasekané červené cibule
90 ml (⅓ c) kokosových vloček
90 ml (⅓ c) žlutých rozinek
250 ml (1 c) červených nebo zelených hroznů bez pecek
125 ml (½ c) majonézy
125 ml (½ c) bílého jogurtu
30 ml (2 polévkové lžíce) tekutého medu
8 ml (½ polévkové lžíce) čerstvé citronové šťávy
22 ml (1½ polévkové lžíce) kari
60 ml (¼ c) nakrájených mandlí
Preparation
Ingredience na třecí těsto smícháme a vetřeme do kuřecích prsou.
Zakryjte a dejte do lednice alespoň na dvě hodiny.
Kuřecí prsa vyjměte z lednice a nechte asi 30 minut odstát.
Způsob kouření:
Předehřejte Bradley Smoker na teplotu mezi 105 °C a 120 °C (220 °F a 250 °F).
Kuřecí prsa uďte/vařte s použitím bisket s příchutí pecan, dokud nebudou hotové přibližně 1 až 1-1/2 hodiny, zajistěte kontrolu pomocí teploměru na maso.
Sloužit:
Kuřecí maso nakrájíme na kousky a dáme do velké mísy s cibulí, kokosem a rozinkami.
V malé misce smíchejte majonézu, jogurt, med, citronovou šťávu a kari.
Ke kuře přidáme zálivkovou směs a dáme chladit alespoň na hodinu.
Těsně před podáváním přidejte do salátu hrozny a mandle. Podávejte na zeleném lůžku.