Smoked Chicken and Portobello Mushrooms Recipe

Uzené Kuře a Portabello Mushrooms Recipe



Zažijte pikantní potěšení z našeho uzeného kuřecího a portobello houby.

Ingredients

4 půlky kuřecích prsou bez kosti/bez kůže

2 houby portabello

30 ml (2 lžíce) olivového oleje

10 ml (2 lžičky) každý česnekový prášek, cibulový prášek, sušená bazalka

1 ml (¼ lžičky) mletého černého pepře

Preparation

Kuřecí prsa a žampiony potřete olivovým olejem.

Smíchejte česnekový prášek, cibulový prášek, sušenou bazalku a černý pepř a posypte kuřecí prsa.

Způsob kouření:

Předehřejte Bradley Smoker na teplotu mezi 105 °C a 120 °C (220 °F a 250 °F).

Kuřecí prsa položte na udírny a s použitím bisket s příchutí pecan udí/vařte přibližně 40 minut.

Vložte houby do udírny spolu s kuřetem a kuřte/vařte dalších 40 až 60 minut a ujistěte se, že jsou kuřecí prsa uvařená.

Sloužit:

Nakrájenou středně velkou cuketu orestujte v 15 ml (1 lžíci) olivového oleje asi 5 minut.

Přidejte 2 nebo 3 stroužky nasekaného česneku, 6 rozpůlených cherry rajčat, 125 ml (½ c) nakrájené cibule, 60 ml (¼ c) nasekané čerstvé bazalky a restujte další 3 minuty.

Podáváme s kuřecím masem, nakrájenými žampiony a posypeme čerstvě nastrouhaným parmazánem.