Uzené Kuře a Portabello Mushrooms Recipe
Zažijte pikantní potěšení z našeho uzeného kuřecího a portobello houby.
Ingredients
4 půlky kuřecích prsou bez kosti/bez kůže
2 houby portabello
30 ml (2 lžíce) olivového oleje
10 ml (2 lžičky) každý česnekový prášek, cibulový prášek, sušená bazalka
1 ml (¼ lžičky) mletého černého pepře
Preparation
Kuřecí prsa a žampiony potřete olivovým olejem.
Smíchejte česnekový prášek, cibulový prášek, sušenou bazalku a černý pepř a posypte kuřecí prsa.
Způsob kouření:
Předehřejte Bradley Smoker na teplotu mezi 105 °C a 120 °C (220 °F a 250 °F).
Kuřecí prsa položte na udírny a s použitím bisket s příchutí pecan udí/vařte přibližně 40 minut.
Vložte houby do udírny spolu s kuřetem a kuřte/vařte dalších 40 až 60 minut a ujistěte se, že jsou kuřecí prsa uvařená.
Sloužit:
Nakrájenou středně velkou cuketu orestujte v 15 ml (1 lžíci) olivového oleje asi 5 minut.
Přidejte 2 nebo 3 stroužky nasekaného česneku, 6 rozpůlených cherry rajčat, 125 ml (½ c) nakrájené cibule, 60 ml (¼ c) nasekané čerstvé bazalky a restujte další 3 minuty.
Podáváme s kuřecím masem, nakrájenými žampiony a posypeme čerstvě nastrouhaným parmazánem.