Uzený Kuře a čedar Recept na quesadilla
Velmi všestranný, můžete připravit tortilla skořápky několika způsoby. Vyzkoušejte je grilované, na lisu Panini nebo dokonce na jednoduché pánvi. Perfektní pro použití těchto uzených kuřecích zbytků.
Ingredients
4 Velká moučná tortilla
2 hrnky uzeného kuřecího masa - na kostky
1 červená paprika – zbavená jádřinců a nakrájená na kostičky
6 zelené cibule - nakrájené na plátky
2 šálky sýru čedar
Preparation
Položte 4 měkké skořápky tortilly na plech.
Sestavte quesadilly tak, že na polovinu každé skořápky tortilly položíte čtvrtinu každé zbývající ingredience – kuřecí maso, červenou papriku, zelenou cibulku a sýr čedar. Přeložte každou skořápku tortilly přes polevu a vytvořte tvar půlměsíce.
Pečeme na 375ºF v troubě asi 10 minut, nebo dokud skořápka tortilly nezačne hnědnout a křupava.
Další způsoby vaření:
Existuje mnoho dalších způsobů, jak vařit quesadilly.
Pánev – na středně vysokou teplotu položte quesadillu na pánev a několik minut vařte. Otočte quesadillu a vařte dalších pár minut.
Panini Press – Nastavte lis na panini na středně vysokou teplotu. Umístěte tolik quesadillas, kolik se vejde do lisu na panini. Zavřete víko a vařte asi 5-7 minut.
Gril – Nastavte gril na středně vysokou teplotu, asi 400-450ºF. Umístěte quesadilly na gril a opékejte asi 4–5 minut z každé strany, nebo dokud papriky a cibule nezměknou a nebudou vidět znaky grilování.