Uzený Trhavé krůtí nohy Recept
Paličky krůtí nohy jsou dobrou náhradou za kuřecí stehna. Dobrým zdrojem bílkovin, tento uzený blbec krůtí nohy je také vynikající. Prémiová karibská směs biskettet jim propůjčuje jedinečnou chuť.
Ingredients
4 paličky z krůtí stehýnka
4 zelené cibule, včetně zelené části
2 stroužky česneku
½ palcový kousek zázvoru - oloupaný
1 Scotch bonnet pepper - se semínky
1½ lžíce oleje
1 PL sójové omáčky
Šťáva z 1 limetky
1 PL hnědého cukru
1 PL mletého černého pepře
1 ČL nového koření
½ ČL skořice
¼ lžičky muškátového oříšku
½ lžičky soli
Biskety s příchutí Bradley – prémiová karibská směs
Preparation
Smíchejte všechny přísady a koření, abyste vytvořili marinádovou směs.
Krůtí stehna potřeme směsí marinády a položíme je na udírnu.
Nastavte udírnu na 275 °F pomocí bisquette Bradley Premium Caribbean Blend Bisquette nebo jiné příchutě bisquette.
Vložte krůtí stehna do udírny a vařte, dokud vnitřní teplota nedosáhne 180 °F, asi 3 hodiny.
Recept od: Steve Cylka