Uzený Turecko nohy Recept
Připravte se na to, abyste si dopřáli hostinu s lízáním prstů s těmito ústními lesklými uzenými krůtími nohama. Po svěžím solné koupeli jsou tyto něžné a šťavnaté krůtí nohy kořeněné sladkým grilovacím rubem, odborně kouřeným jablečným dřevem v kuřáku Bradley a zakončené svůdným kabátem grilovací omáčky. Každé kousnutí je šťavnatou kombinací kouřových, sladkých a slaných chutí, které vás nechá více toužit.
Ingredients
½ ČL černého pepře
1 ČL soli
2 lžíce papriky
½ česnekového prášku
1 PL cibulového prášku
½ šálku javorového sirupu
4 kusy velkého ledu
1 šálek sladké barbecue omáčky
4 Krůtí nohy
Preparation
Ze soli, černého pepře, papriky, česnekového prášku, cibulového prášku, javorového sirupu udělejte lák a nechte 20 minut působit (ujistěte se, že je vše rozpuštěné).
Hoďte solný roztok do misky, hoďte trochu ledu, nechte to pěkně vychladnout. Poté umístěte krůtí nohy přímo do nálevu. Ujistěte se, že jsou všechny zcela ponořené.
Krůtí stehýnka a nálev dejte do lednice alespoň na tři až čtyři hodiny, ale nejlépe přes noc.
Nyní vyndejte krůtí stehýnka z nálevu a okořeňte krůtí stehýnka trochou sladkého grilovacího potěru.
Nastavte udírnu Bradley na 320ºF (160°C) pomocí jablečného dřeva k uzení.
Jakmile krůtí stehna dosáhnou vnitřní vnitřní teploty 74 °C, vyjměte je a založte je do grilovací omáčky.
Dejte je zpět do Bradley na dalších deset minut, nechte omáčku pěkně zjemnit a přilepit k masu.
Recept od: Vaření S Ohněm