Smoked Turkey Pastrami Recipe

Uzený Turecko pastrami Recept



Jako další z nových bloggerů pro Bradley jsem velmi nadšený, že se mohu připojit k některým opravdu talentovaným kuchařům a spisovatelům při zkoumání všech úžasných věcí, které lze udělat s Bradley Smokery.

Je velmi motivující být součástí pomoci lidem vytěžit maximum z těchto úžasných kuřáků. Nebudu to cukrové kabát: Jsem začátečník kuřák!

Ingredients

1 3 až 4 libry krůtího londýnského grilu

4 lžičky drceného pepře (použila jsem směs černého a bílého pepře)

2 polévkové lžíce koriandru

4 lžičky hnědého cukru

6 stroužků česneku - mleté

8 lžic mořské soli

4 lžičky sladké papriky (velmi dobře funguje maďarská paprika)

3 lžičky hořčičného semínka

2 čajové lžičky mletého zázvoru

Uchovávejte v lednici 24 hodin.

Preparation

Smíchejte a rozdrťte všechno koření dohromady – použil jsem velký kamenný hmoždíř a paličku.

Směsí koření potřete obě strany londýnského krůtího grilu.

Vložte krůtu do skleněného kastrolu nebo velkého talíře, zakryjte plastovým obalem a dejte přes noc do lednice

Vykuřte to pouze následující den:

Druhý den krůtu vyndáme z lednice, odkryjeme a necháme 2 hodiny odstát

Potřete udírnu olejem – já použila řepku

Předehřejte udírnu na 210ºF (Pro tento recept jsem použil pelety z jablečného dřeva)

Umístěte krocana na naolejovaný rošt a kuřte ho tři hodiny na 3 libry krůtího londýnského grilu, nebo dokud okamžitý teploměr neukáže 140ºF

Krůtu vyjmeme z udírny a necháme asi 20 minut odpočinout.

Pro autentický vzhled „pastrami“ nakrájejte velmi tence na dlouhé kousky.