Uzený Turecko pastrami Recept
Jako další z nových bloggerů pro Bradley jsem velmi nadšený, že se mohu připojit k některým opravdu talentovaným kuchařům a spisovatelům při zkoumání všech úžasných věcí, které lze udělat s Bradley Smokery.
Je velmi motivující být součástí pomoci lidem vytěžit maximum z těchto úžasných kuřáků. Nebudu to cukrové kabát: Jsem začátečník kuřák!
Ingredients
1 3 až 4 libry krůtího londýnského grilu
4 lžičky drceného pepře (použila jsem směs černého a bílého pepře)
2 polévkové lžíce koriandru
4 lžičky hnědého cukru
6 stroužků česneku - mleté
8 lžic mořské soli
4 lžičky sladké papriky (velmi dobře funguje maďarská paprika)
3 lžičky hořčičného semínka
2 čajové lžičky mletého zázvoru
Uchovávejte v lednici 24 hodin.
Preparation
Smíchejte a rozdrťte všechno koření dohromady – použil jsem velký kamenný hmoždíř a paličku.
Směsí koření potřete obě strany londýnského krůtího grilu.
Vložte krůtu do skleněného kastrolu nebo velkého talíře, zakryjte plastovým obalem a dejte přes noc do lednice
Vykuřte to pouze následující den:
Druhý den krůtu vyndáme z lednice, odkryjeme a necháme 2 hodiny odstát
Potřete udírnu olejem – já použila řepku
Předehřejte udírnu na 210ºF (Pro tento recept jsem použil pelety z jablečného dřeva)
Umístěte krocana na naolejovaný rošt a kuřte ho tři hodiny na 3 libry krůtího londýnského grilu, nebo dokud okamžitý teploměr neukáže 140ºF
Krůtu vyjmeme z udírny a necháme asi 20 minut odpočinout.
Pro autentický vzhled „pastrami“ nakrájejte velmi tence na dlouhé kousky.