Smoked Thanksgiving Turkey Recipe

Uzený Díkůvzdání Turecko Recept



Přidejte nový zvrat na svůj díkůvzdání hostinou pomocí našeho uzeného krůtí recept! Tento pták v ústech je pomalu vařen šťavnatým, kouřovým dokonalostí, což má za následek vrchol večeře díkůvzdání, který určitě zapůsobí na vaše hosty.

Ingredients

Nejlépe bude fungovat malá krůta, takže si vyberte jednu 4 až 5 kg (8 až 10 lb)

65 ml (¼ c) hnědého cukru, nejodizovaná sůl, smetanové sherry

5 ml (1 lžička) česnekového prášku, cibulového prášku, papriky, tymiánu, šalvěje, rozmarýnu, citronové kůry a/nebo pepře dle individuální chuti

Preparation

Smíchejte hnědý cukr, sůl a rozmarýn a přidejte smetanové sherry, abyste vytvořili řídkou pastu.

Natřete pastu mezi maso a kůži a na povrch kůže.

Dochuťte dalšími bylinkami podle chuti.

Způsob kouření:

Předehřejte Bradley Smoker na přibližně 100 °C (220 °F).

Pomocí bisket s příchutí pecan udit/vařit krůtu 2 až 4 hodiny v závislosti na tom, jak silnou kouřovou chuť chcete.

Podlévejte krůtu šťávou z vnitřku dutiny a pokračujte v vaření ptáka, podlévejte každou hodinu další 2 až 4 hodiny, dokud teploměr na maso neukáže 75 °C (165 °F).

Sloužit:

Nakrájejte krocana a podávejte jako součást tradičního svátku díkůvzdání s nádivkou, omáčkou, brusinkovým chutney, bramborami, růžičkovou kapustou a jamy. S tímto menu by se dobře hodila i dýně ze žaludu Bradley. A nezapomeňte na jablkové a dýňové koláče!