Uzený Díkůvzdání Turecko Recept
Přidejte nový zvrat na svůj díkůvzdání hostinou pomocí našeho uzeného krůtí recept! Tento pták v ústech je pomalu vařen šťavnatým, kouřovým dokonalostí, což má za následek vrchol večeře díkůvzdání, který určitě zapůsobí na vaše hosty.
Ingredients
Nejlépe bude fungovat malá krůta, takže si vyberte jednu 4 až 5 kg (8 až 10 lb)
65 ml (¼ c) hnědého cukru, nejodizovaná sůl, smetanové sherry
5 ml (1 lžička) česnekového prášku, cibulového prášku, papriky, tymiánu, šalvěje, rozmarýnu, citronové kůry a/nebo pepře dle individuální chuti
Preparation
Smíchejte hnědý cukr, sůl a rozmarýn a přidejte smetanové sherry, abyste vytvořili řídkou pastu.
Natřete pastu mezi maso a kůži a na povrch kůže.
Dochuťte dalšími bylinkami podle chuti.
Způsob kouření:
Předehřejte Bradley Smoker na přibližně 100 °C (220 °F).
Pomocí bisket s příchutí pecan udit/vařit krůtu 2 až 4 hodiny v závislosti na tom, jak silnou kouřovou chuť chcete.
Podlévejte krůtu šťávou z vnitřku dutiny a pokračujte v vaření ptáka, podlévejte každou hodinu další 2 až 4 hodiny, dokud teploměr na maso neukáže 75 °C (165 °F).
Sloužit:
Nakrájejte krocana a podávejte jako součást tradičního svátku díkůvzdání s nádivkou, omáčkou, brusinkovým chutney, bramborami, růžičkovou kapustou a jamy. S tímto menu by se dobře hodila i dýně ze žaludu Bradley. A nezapomeňte na jablkové a dýňové koláče!