Uzený Italské kuřecí poloviny Recept
Užijte si lahodnou chuť našich uzených polovin italských kuřecích polovin, naplněných aromatickými italskými bylinkami a kořením, pro kulinářský zážitek z ústně.
Ingredients
1½ Kg (3 lb) smaženého kuřete nakrájeného na polovinu
750 ml (3 c) italský dresink
Třít:
125 ml (½ c) paprika
45 ml (3 polévkové lžíce) hrubé soli
30 ml (2 polévkové lžíce) hrubého mletého černého pepře
30 ml (2 polévkové lžíce) sušené bazalky
15 ml (1 polévková lžíce) sušeného tymiánu
15 ml (1 polévková lžíce) sušeného oregana
30 ml (2 lžíce) česnekového prášku
15 ml (1 polévková lžíce) suché hořčice
15 ml (1 polévková lžíce) cibulového prášku
10 ml (2 lžičky) kajenského pepře
Preparation
Opláchněte kuřecí půlky a osušte. Z obou stran osolíme a necháme alespoň hodinu odstát.
Půlky kuřete vložte do plastového sáčku s 500 ml (2 c) italského dresinku a dejte přes noc do lednice.
Vyjměte z lednice a nechte 20 minut stát při pokojové teplotě.
Zbylou marinádu vyhoďte.
Způsob kouření:
Předehřejte svůj Bradley Smoker na teplotu mezi 105 °C a 120 °C (220 °F a 250 °F).
Pomocí bisket s příchutí Special Blend kuře uďte/vařte přibližně 3 hodiny.
Poslední hodinu kuře potírejte zbylými 250 ml (1 c) italského dresinku.
Použijte teploměr na maso, abyste se ujistili, že je kuře propečené.
Sloužit:
Podáváme s těstovinami z rajčatové omáčky a namíchanou zeleninou.