Smoked Italiano chicken halves recipe

Uzený Italské kuřecí poloviny Recept



Užijte si lahodnou chuť našich uzených polovin italských kuřecích polovin, naplněných aromatickými italskými bylinkami a kořením, pro kulinářský zážitek z ústně.

Ingredients

1½ Kg (3 lb) smaženého kuřete nakrájeného na polovinu

750 ml (3 c) italský dresink

Třít:

125 ml (½ c) paprika

45 ml (3 polévkové lžíce) hrubé soli

30 ml (2 polévkové lžíce) hrubého mletého černého pepře

30 ml (2 polévkové lžíce) sušené bazalky

15 ml (1 polévková lžíce) sušeného tymiánu

15 ml (1 polévková lžíce) sušeného oregana

30 ml (2 lžíce) česnekového prášku

15 ml (1 polévková lžíce) suché hořčice

15 ml (1 polévková lžíce) cibulového prášku

10 ml (2 lžičky) kajenského pepře

Preparation

Opláchněte kuřecí půlky a osušte. Z obou stran osolíme a necháme alespoň hodinu odstát.

Půlky kuřete vložte do plastového sáčku s 500 ml (2 c) italského dresinku a dejte přes noc do lednice.

Vyjměte z lednice a nechte 20 minut stát při pokojové teplotě.

Zbylou marinádu vyhoďte.

Způsob kouření:

Předehřejte svůj Bradley Smoker na teplotu mezi 105 °C a 120 °C (220 °F a 250 °F).

Pomocí bisket s příchutí Special Blend kuře uďte/vařte přibližně 3 hodiny.

Poslední hodinu kuře potírejte zbylými 250 ml (1 c) italského dresinku.

Použijte teploměr na maso, abyste se ujistili, že je kuře propečené.

Sloužit:

Podáváme s těstovinami z rajčatové omáčky a namíchanou zeleninou.