Uzená chili Kuřecí kousnutí Recept
Chili Chicken je velmi populární jídlo a má řadu příprav. Tato verze obsahuje perfektní rovnováhu mezi sladkými a kořeněnými kořeními. Postupujte podle pokynů a naučte se, jak to udělat v několika krocích. Pro kouření jsme použili Hickory Wood a fungovalo to dobře.
Ingredients
4-5 kuřecích prsou
Pro mazání:
¼ šálku hnědého cukru
1½ lžičky košer soli
½ lžičky papriky
1 ČL kajenského pepře
½ ČL černého pepře
1 ČL chilli vloček
Biskety s příchutí Bradley - Hickory
Preparation
Předehřejte udírnu na 225 °F pomocí Hickory Bisquettes.
Kostka kuřecích prsou.
Smíchejte ingredience na potírání.
Kuřecí maso potřete a vložte do hliníkových pekáčů.
Udit 1-2 hodiny (v závislosti na velikosti nakrájeného kuřete), dokud nedosáhne vnitřní teploty 165 °F.
Autor: Lena Clayton