Smoked Whole Quail Recipe

Uzený Celá křepelka Recept



Naše hosty na večeři zapůsobí na naše uzené celé křepelčí recept! Nějaká, šťavnatý křepelka je naplněna kouřovou chutí, což má za následek misku, která je jak elegantní, tak plná odvážné, pikantní chuti.

Ingredients

4 velké křepelky - rozdělené v prsou

1 citron - nakrájený na čtvrtky

8-12 plátků slaniny

Černý mletý pepř (nejlépe čerstvě mletý).

Kuchyňský provázek (neboli řeznický provázek)

Párátka

Preparation

Začněte se 4 pěkně velkými křepelkami rozdělenými na prsa, ochucenými trochou černého pepře.
Zatímco se udírna předehřívá na 220 °F, vložte do každé prsní dutiny jednu čtvrtku citronu, přehněte a svažte kuchyňským provázkem.

Zabalíme do slaniny a slaninu zajistíme párátky. Vložte do udírny při 220 °F s nějakým druhem kouře!

Udit/vařit 3 hodiny; používání kouře na plný úvazek.

Nechte 15 minut odpočinout. Před podáváním odstraňte párátka, provázky a citron.