Uzený Plněná kuřecí stehna Recept
No, to je vzrušující! Jsem jedním z nových bloggerů pro kuřáky Bradley a nemohl jsem být šťastnější. Stále si pamatuji den, před několika lety, když jsem si koupil svého prvního kuřáka Bradley.
Byl to 4 digitální kuřák a, Wow, pro mě to někdy otevřelo možnosti vaření. Přestože miluje klasické BBQ, je kreativní a zkouší mě kouřit, že mě svádí. Těším se na sdílení některých z těchto výtvorů s vámi!
Stejně jednoduché: vše je lepší se slaninou
Kobertá, kuřecí stehna bez pleti jsou ideální pro vycpávání. Vytvářejí lahodné malé svazky, které jsou již velikosti porce! Ještě lepší je, pokud je zabalíte do slaniny, protože dobře, slaninu a všechno je se slaninou lepší.
Vážně však slanina poskytuje potřebný tuk, který pomůže udržet kuřecí stehno pěkné a vlhké. Přestože existuje mnoho různých možností nádiv, z nichž si můžete vybrat, najdete zde tři recepty na vycpávky, které fungují skvěle, a zároveň poskytují příchutě.
Vyzkoušejte něco z nich nebo se kreativní a vytvořte si vlastní nádivku. Možnosti jsou nekonečné.
Ingredients
Uzená plněná kuřecí stehna:
8 Kuřecí stehna bez kostí, kůže
4 Tlusté plátky nebo osm tenkých plátků slaniny
BBQ omáčka a řetězec
Navíc si stačí vybrat jeden z níže uvedených návrhů nádivky
Houbová náplň:
2 lžíce másla
8 oz hub, jemně nakrájených
1 cibule
2 stroužky česneku, mleté
½ šálku nasekané petrželky
Sůl a pepř na dochucení
Chorizo a Monterey Jack Stuffing:
1 PL olivového oleje
½ libry chorizo masa
1 paprička Jalapeno, zbavená semínek a nasekaná
¼ červená cibule
1 stroužek česneku, nakrájený na kostičky
1 šálek sýra Monterey jack, strouhaný
Nádivka ze sušených rajčat a mozzarelly:
4-6 sušených rajčat, mletých
2 lžíce petrželky
1 stroužek česneku a tři šalotky, mleté
½ lžičky soli
1 šálek sýra mozzarella, nastrouhaný
Preparation
Kuřecí stehna:
Zahřejte Bradley Smoker na 250ºF pomocí dřevěných bisket dle výběru (hickory, jablko, Jim Beam, všechny s tímto receptem dobře fungují).
Pokud použijete tlustou slaninu, rozkrojte každý plátek napůl. V opačném případě, pokud používáte tenké/normální plátky, nechte je celé.
Na prkénko položíme proužek slaniny a na něj kuřecí stehno. Bude stačit jen mírné množství nádivky doprostřed kuřecího stehna.
Nakonec kolem nádivky omotejte kuřecí stehno a slaninu a svažte ji provázkem.
Kouřte pomocí dřeva dle výběru (hickory) při 250ºF po dobu 2 až 2½ hodiny. Vnitřní teplota masa by měla být 165ºF.
Před podáváním potřeme BBQ omáčkou.
Houbová náplň:
Nádivku připravíme rozpuštěním másla v hrnci.
Poté přidejte cibuli, houby a česnek.
Vařte, dokud cibule nezměkne.
Poté přidejte petržel, sůl a pepř a ještě pár minut povařte.
Houbovou nádivku stáhneme z plotny a necháme vychladnout na pokojovou teplotu.
Chorizo a Monterey Jack Stuffing:
Na pánvi rozehřejte olej, přidejte česnek, chorizo, cibuli a jalapeno. Vařte, dokud zelenina nezměkne a chorizo se vaří asi 6–8 minut.
Přiveďte na pokojovou teplotu a vmíchejte sýr Monterey jack.
Nádivka ze sušených rajčat a mozzarelly:
Stačí smíchat všechny ingredience dohromady, dokud se dobře nespojí.